Landmand søger kærlighed: Stine afslører planer for fremtiden

04/11/20 08:45

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på TV 2 og Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Stine og Niels afslørede for lidt tid siden, at de to var flyttet sammen - men hvordan går det egentlig?

Det er ved at være et stykke tid siden, at der har været nyt fra Stine og Niels, men nu afslører Stine hvordan det går i dag, efter at Niels og hende nu deler hverdagen.

For nylig kunne de to afsløre, at Niels var flyttet ind hos Stine i Aars. Det slog gnister mellem de to i programmet og efter den romantiske weekend, som Stine inviterede Niels med på, kunne de to ikke slippe hinanden. Derfor var det heller ikke nemt, da de i starten - af hensyn til programmet - skulle holde det hemmeligt, at de var kærester.

Niels skulle begynde på rørlæggeruddannelsen i Aalborg, så parret fandt det helt naturligt og oplagt, at Niels derfor flyttede ind hos Stine.

Har flytteplaner

Tidligere har den 27-årige landmand afsløret, at hun lige skulle vænne sig til at bo med en - men at det var dejligt at Niels var flyttet ind. Og i lejligheden i Aars er der stadig god stemning. 

Stine og Niels afslører nu til Se og Hør, at de to faktisk går med flytteplaner. Stines lejlighed er nemlig ikke så stor og parret synes at, den er lidt for lille. Men det går rigtig godt med at bo sammen og derfor leder de nu efter et større hjem - som også kan blive et mere fælles hjem. Niels havde nemlig ikke mange ting med, da han rykkede ind hos Stine.

“Vi kunne godt bruge noget mere plads, så vi vil gerne finde noget større at bo i sammen, som vi kan gøre til vores fælles hjem.” Fortæller Stine til Se og Hør

Hvor i landet det bliver, er stadig ikke helt på plads. Det bliver dog i Jylland - men om det bliver Nordjylland eller Sydjylland, hvor Niels kommer fra, det ved parret ikke endnu. En ting er dog sikkert - det skal være et sted hvor der er plads til Stines heste.