Landmand søger kærlighed: Stine fik sig en kæmpe overraskelse

18/11/20 12:09

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Stine fik sig for nylig noget af en overraskelse.

Parret som nu har dannet par i fem måneder, var for nylig adskilt nærmest for første gang, siden de to mødte hinanden første gang. Årsagen var nedlukningen af de syv nordjyske kommuner.

Niels' uddannelse som rørlægger i Aalborg er sat på pause og derfor tog han en tur hjem til familien i Sydjylland - men på ubestemt tid. 

Parret fortalte, at de ikke vidste hvornår de så hinanden igen, nu hvor det blev anbefalet ikke at krydse kommunegrænsen, derfor ville Niels ikke køre frem og tilbage. 

Det var anderledes for parret at være adskilt og Stine, som for nylig mødte hinanden for første gang for seks måneder siden og har været kærester i fem.

Savnet blev for stort

Men savnet blev for stort for parret og Niels overraskede derfor Stine. Han er nemlig hjemme i Aars igen - men han havde ikke varslet sin ankomst. Det skriver BILLED-BLADET.

Pludselig stod Niels i lejligheden, da Stine kom hjem fra arbejde - og det var bestemt en dejlig overraskelse for den forelskede landmand. 

“Det var en overraskelse. Det var dejligt, for vi er bedst, når vi er sammen. Vi er ikke så gode til at kommunikere ellers, for vi er dårlige til at få ringet eller skrevet,” fortæller hun.

Hun tilføjer også, at Niels påstod at han havde savnet hende. Og det indrømmer Niels var helt rigtigt.

“Jeg savnede hende bare helt vildt, så jeg kørte op til hende,” fortæller han.

Så efter en uge hos sine forældre, er den ubestemte tid nu slut og Niels er hjemme igen. Han ved dog stadig ikke hvornår han kan fortsætte på uddannelsen i Aalborg - for skolen har endnu ikke meldt ud, hvordan det skal foregå. 

Derfor kan han heller ikke afvise, at han på et tidspunkt tager endnu en tur til Sydjylland, for at besøge familien.