Landmand søger kærlighed: Stine og Niels anmeldt

Af: Thea Andersen

|

20/01/2023

Nyheder
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Parret er blevet anmeldt for at have fritgående høns.

Mest læste i dag

Stine og Niels, der mødte hinanden i det populære tv-program 'Landmand søger Kærlighed', har købt et mindre landsted.

På deres landssted har parret en masse dyr. Blandt andet høns, som indtil nu har fået lov til at gå frit. Men det er slut nu.

Fødevarestyrelsen har nemlig anmeldt parret for at have fritgående høns.

Det oplyser Stine, der sammen med Niels venter sit første barn i næste måned, i et opslag på Instagram ifølge HER&NU.

"Vi har haft besøg af Fødevarestyrelsen i dag, efter at jeg er blevet anmeldt for at have fritgående høns. Selvom jeg er noget overrasket over anmeldelsen så skal ret være ret, der er nogle regler og dem er jeg selvfølgelig ikke hævet over så for nu kan mine høns ikke gå frit ligemeget hvor meget jeg end elsker det," skriver Stine i opslaget og fortsætter:

"Men så snart der igen kommer styr på fugleinfluenzaen så er mine høns igen at finde i haven. Indtil da må de tage til takke med hønsegården for muligheden for at komme ud skal de altså have, ellers ser jeg ingen grund til overhovedet at have høns."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig