Landmand søger kærlighed: Stine og Niels deler sød besked

03/12/20 07:46

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Nu er der kommet en sød besked, fra det populære Landmand søger kærlighed-par.

Da Stine og Niels mødte hinanden i programmet i sommer, slog det hurtigt gnister. Efter optagelserne fortsatte de to med at ses - faktisk så meget, at Stine tidligere har fortalt, at der nærmest ikke har været en dag, hvor de ikke har været sammen. 

Der gik dog heller ikke længe, før at parret tog næste skridt og flyttede sammen. Det kom helt naturligt, da Niels var kommet ind på rørlæggeruddannelsen i Aalborg. Derfor rykkede han ind hos Stine i Aars. Efter at parret var flyttet sammen, kom første gang, hvor de var sådan "rigtigt" adskilt. Det skete, da de syv kommuner i Nordjylland lukkede ned, for det samme gjorde Niels' uddannelse og han tog et smut hjem til sine forældre i det sydjyske. Der gik dog ikke længe før, at savnet blev for stort og Niels igen var tilbage i Aars.

Det var Stine glad for, da hun nu havde vænnet sig til, at han også boede i lejligheden. Noget der krævede lidt tilvænning i starten - men som også var både dejligt og spændende.

“Man skal lige vænne sig til, der er en anden igen, og som ikke nødvendigvis vasker op på samme måde som mig. Man har en bestemt måde at gøre tingene på, men det er jo lige meget, hvordan det bliver gjort. Det skal jeg lige lægge fra mig,” fortalte Stine i den forbindelse til BILLED-BLADET. 

Deler sød besked på Instagram

Nu er der nyt fra det populære par - som tilsyneladende har fået gjort klar til julen hjemme i Aars.

I matchende julesweatre, store smil og et honninghjerte med teksten "Glædelig jul", ønsker de glædelig første december til Stines 11.500 følgere på Instagram.

"Vi vil gerne ønske jer en glædelig 1. december," står der i teksten til billedet, som er blevet taget rigtig godt imod af de mange følgere.

"Hold op i er skønne" skriver en til billedet.

"Det har været en fornøjelse at følge jer på tv, ønsker jer alt muligt godt," skriver en anden følger. 

Du kan se billedet med den søde besked her:

Foto: Instagram

Foto: Instagram