Landmand søger kærlighed: Stine og Niels flytter fra hinanden

Du kan se Landmand søger kærlighed på TV 2 og Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Nu forklarer Stine hvorfor.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Niels flyttede ind i Stines lejlighed i Aars. Nu er han flyttet ud igen - for en stund. 

Årsagen til, at de to nu bor hver for sig i en periode er den massive nedlukning i de nordjyske kommuner. Aars ligger nemlig i Vesthimmerlands kommune, som er en af de syv, der er ramt af de ekstra skærpede restriktioner.

Niels var netop startet på rørlæggeruddannelsen i Aalborg, men på grund af nedlukningen, er dette nu sat på pause. Derfor har Niels valgt, at han for en stund flytter hjem til sine forældre. 

Adskilt på ubestemt tid

Stine fortæller på sin Instagram-profil, at Niels nu er taget hjem til det sydjyske. Det er underligt fortæller hun, for det er kun få dage, at de to ikke har set hinanden, siden de mødtes for første gang. 

“Vi er stadig ramt af corona hverken Niels eller jeg, men fordi Nordjylland er lukket ned og dermed også Niels’ skoleforløb, har han valgt at tage hjem til sine forældre i det sydjyske på ubestemt tid. Siden vi lærte hinanden at kende for 6 måneder siden, er det kun ganske få dage, vi ikke har set hinanden. Derfor er det ret underligt, at jeg nu ikke ved, hvornår jeg ser ham igen, men som sagt skal vi ikke klage, da ingen af os jo er ramt af sygdom.” Sådan skriver Stine på sin Instagram-profil.

Stine som har boet alene længe, skulle da også lige vænne sig til det, da Niels rykkede ind i lejligheden. Da han flyttede ind, fortalte hun at, hun lige skulle vænne sig til at der var en mere - og som måske gjorde tingene på en anden måde end hende selv. Men at det også var spændende og dejligt, at Niels rykkede ind i lejligheden. Men nu skal hun vænne sig til, at hun igen er alene og ikke ved hvornår Niels er tilbage igen. 

Hun fortæller til BILLED-BLADET, at hun keder sig lidt, nu hvor Niels ikke er der. 

“Det er lidt surt, men sådan er det jo. Vi skal bare være glade for, vi ikke er syge.” Fortæller hun til bladet.

Hun fortæller også, at de to blev enige om, at det ikke ville give mening, hvis han skulle køre frem og tilbage over kommunegrænsen, når regeringen har bedt om at begrænse det. 

Foreløbigt varer nedlukningen af de syv nordjyske kommuner som er Hjørring, Vesthimmerland, Thisted, Frederikshavn, Jammerbugt, Brønderslev og Læsø indtil den 3. december.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig