Landmand søger kærlighed: Stine og Niels nomineret til helt særlig pris

16/11/20 12:45

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på TV 2 og Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Parret er på kort tid blevet velkendte ansigtet i Danmark og nu er de også nomineret til en helt speciel pris.

Stine og Niels mødte hinanden i Landmand søger kærlighed - og derefter gik det stærkt. Parret har tidligere fortalt, at der næsten ikke er gået en dag, uden at de har set hinanden, siden de mødtes første gang. 

I oktober kunne de to annoncere at Niels havde rykket teltpælene op og var flyttet ind hos Stine i Aars. Det var helt nyt for Stine at dele hjemmet med andre, men den smilende landmand fortalte også, at det var et både spændende og dejligt nyt kapitel. 

Da coronaen udviklede sig og den muterede coronavirus, blev fundet i Nordjylland, blev savnet også stort hos parret. For da kommunerne lukkede ned, bestemte Niels sig for at flytte hjem til sine forældre - blot for en stund, vel at mærke. Årsagen var, at parret ikke ville køre frem og tilbage over kommunegrænserne, nu hvor anbefalingerne lød på, at borgerne så vidt muligt, skulle holde sig i egen kommune.

Der er dog ingen tvivl om, at de to er meget glade for hinanden.

Har dannet par i 5 måneder

I sin seneste opslag på Instagram, som er postet for to dage siden, viser Stine en stor buket blomster frem.

“I dag er det præcis et halvt år siden jeg mødte Niels for første gang på vores speeddate. Idag har vi været kærester i 5 mdr,” skriver hun og uddyber, at det var lige præcis denne kærlighed, hun håbede at finde i tv-programmet.

“Jeg håbede på det her da jeg sagde ja til at være med i Landmand søger Kærlighed men var os rigtig bange for at det ikke ville lykkedes. Jeg savner Niels i dag, corona skiller os ad for en stund men ser meget frem til vi blir genforenet,” skriver hun og afstlutter med et hjerte.

Det hele afgøres den 15. januar

Hele Danmark har fulgt med i parrets romance og deres liv efter optagelserne til Landmand søger kærlighed - og nu, efter at de har været kærester i fem måneder, er de blevet nomineret til en helt særlig pris.

Stine og Niels er nemlig blevet nomineret i kategorien “Årets par” ved Reality Awards 2021. Stine og Niels konkurrerer mod fire andre par. Hvem der løber afsted med titlen afsløres først, når Reality Awards løber af stablen den 15. januar. Det skriver BILLED-BLADET.

Herunder kan du se de andre par, som også er nomineret til prisen som årets par:

  • Anna Seneca og Oliver Erngart
  • Mathilde Beuschau og Robin Christensen
  • Stephanie og Kasper Fisker
  • Asta Björk og Jonass Jannec Jensen