Landsdækkende slagter med vigtig advarsel til kunderne: Det, der ikke måtte ske, er sket

Af: Lucas Andreas

|

16/08/2024

Nyheder
Genrefoto: Youtube.
Slagterforretningen advarer nu kunderne mod produktet.

Lige nu læser andre også

Når man sælger madvarer har man et ansvar over for de folk, man sælger mad til.

Det er slagter Jonas Muff Laugesen udmærket klar over, så derfor var han også hurtig til at reagere, da han opdagede en alvorlig fejltagelse.

Jonas Muff Laugesen er indehaver af den populære online-slagter Kødriget, hvor en alvorlig fejl har betydet, at varer er blevet sendt ud med en fejl i indholdsdeklarationen.

Problemet opstod, da en sending "Crispy Chicken Wings," der normalt er glutenfri, ved en fejl blev udskiftet med en version, der indeholder hvede.

Ændringen fra leverandøren blev ikke opdaget i tide, og på Kødrigets hjemmeside stod det stadig anført, at produktet var glutenfrit.

Det fortæller indehaveren i en video på Facebook, hvor han kommer med en klar opfordring til kunderne.

"Vi har simpelthen ikke set, at der i varedeklarationen på de nye står, at de indeholder gluten – altså hvedemel," skriver Jonas Muff Laugesen.

For de fleste danskere er det ikke noget problem, men det er det for de, der lider af glutenintolerance og har købt varen, netop fordi den var glutenfri.

Jonas Muff Laugesen understreger vigtigheden af at få rettet fejlen hurtigt og opfordrer alle berørte kunder til at kontakte Kødriget. Hvis man er glutenintolerant eller føler sig utryg ved produktet, kan det returneres mod fuld refundering.

Selvom produktet ikke udgør en sundhedsrisiko for dem, der ikke er glutenintolerante, understreger Jonas Muff Laugesen, at fejlen tages meget alvorligt, og han beklager dybt situationen.

Han opfordrer også kunderne til at dele informationen, så ingen risikerer at blive syg som følge af fejlen.

Du kan se slagterforretnings opslag og Jonas Muff Laugesens video herunder.

Anbefalet til dig