Larry King er død

23/1/21 13:39

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den verdenskendte tv-profil Larry King er død.

Larry King er død - 87 år gammel. Det oplyser hans produktionsselskab, Ora Media, som har udsendt en meddelelse på Larry Kings officielle Twitter-profil.

"Det er med stor sorg, at Ora Media må annoncere, at vores skaber, vært og ven Larry King døde denne morgen 87 år gammel på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles," står der i meddelelsen. 

"I 63 år og på alt lige fra radio, tv og digitale medier, har Larrys mange tusinde interviews, awards og globale anerkendelse, står som et bevis på hans unikke talent som broadcaster," lyder det videre.

I meddelelsen bliver der også sendt kondolencer til Larry Kings pårørende. 

"Ora Media sender vores kondolencer til hans børn Larry Jr., Chance, Cannon og hele King-familien," står der i meddelelsen. 

Det er endnu ikke fastlagt, hvordan tv-legenden vil blive stedt til hvile. I meddelelsen bliver der desuden appelleret til, at Larry Kings familie og øvrige pårørende får fred til at sørge i den svære tid. 

Larry King har kæmpet med sit helbred det seneste år, og tidligere på måneden blev det af kilder tæt på familien bekræftet, at King var indlagt med coronavirus. 

I 2017 afslørede han desuden selv, at han havde fået lungekræft. Det var dog lykkedes for ham at komme igennem sygdommen efter en større operation. 

Foruden dette, kæmpede han også med problemer med hjertet, hvilket fik ham til at starte Larry King Cardiac Foundation, der har til formål at hjælpe folk med hjerteproblemer, der ikke har en sygeforsikring til at dække regningerne.

Som følge af et skrantende helbred, har Larry King i de seneste år været indlagt flere gange.