Lars Hjortshøj får ny værtsrolle

03/08/2022

Thea Andersen

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Det er kæmpestor ære for mig, fortæller Lars Hjorthøj.

Mest læste i dag

Han er blandt andet kendt fra rollen som Robert i hit-serien 'Langt fra Las Vegas', der havde stor succes i 00'erne, men nu er han klar til at indtage rollen som vært, når landets eneste filmpris, SVEND Prisen, uddeles.

Det skriver BILLED-BLADET.

Prisfesten foregår Krøyers Have i Svendborg, hvor publikums filmfavoritter hædres og hyldes, oplyser SVEND Filmfest. Det er nemlig publikum, der afgør, hvem der løber vinderpriserne.

I år er det 18. gang, at SVEND Prisen uddeles, og der skal findes hele 12 vindere ved den store aften, skriver BILLED-BLADET.

Hvis du vil have, at din favorit skal være én af de 12 vindere, bør du læse med her.

De nominerede

Hvert år hyldes én af Danmarks største og mest markante personligheder, og i år er det skuespiller Lars Mikkelsen, der får en helt særlig hyldest. Han er nemlig tildelt 'Årets Hæderspris', oplyser My News Desk.

Se den fulde liste over nominerede via dette link og afgiv din stemme på svendfilmfest.dk. 

Vi kan dog røbe, at blandt de nominerede under 'Årets danske film' er De forbandede år II, Pagten og Ternet Ninja 2.

Og den danske stand-up komiker ser frem til tjansen som vært.

"Det er en opgave, jeg virkelig gerne vil have, for Svend Prisen er meget sympatisk," siger han ifølge Avisen.dk og uddyber:

"Nu er jeg en af dem, der ofte står foran et publikum og får ret kontant afregning. Men jeg synes, det er sundt for alle kunstner-gøglertyper at blive mindet om, at der sidder nogle i den anden ende, som vi fortæller historierne til [...]."

SVEND22 vil blive uddelt den 31. august.

Anbefalet til dig