Lars Hjortshøj og Remees natklub indblandet i svindeldokumentar: "Vi er kede af det"

Af: Lucas Andreas

|

31/05/2024

Nyheder
Philip Davali/Ritzau Scanpix
Philip Davali/Ritzau Scanpix
Klubben raser mod TV 2 efter dokumentaren.

Mest læste i dag

Det skabte stor røre, da de tre populære natklubber Museo, Søpavillonen og Chateau Motel pludselig indgik i dokumentarserien 'Den sorte svane'. Her fremgik det pludselig, at de tre klubber havde betalt falske fakturerer, der tilsyneladende hvidevaskede penge i et omfattende svindelnetværk.

I en pressemeddelelse har natklubben Museo og dens ejerkreds, herunder prominente personer som musiker Remee, komiker Lars Hjortshøj og datingmillionær Morten Wagner, taget afstand fra anklager fremsat i en TV 2-dokumentar.

Dokumentaren "Den sorte svane" satte spotlight på natklubben og dens ejere i forbindelse med beskyldninger om hvidvask, hvilket har skabt en betydelig mediestorm mod klubben.

Fejlagtigt

Museo mener, at dokumentaren giver et fejlagtigt indtryk af, at natklubben og dens ejere er involveret i ulovlige aktiviteter.

"I TV 2-dokumentaren 'Den sorte svane' bliver Museo og en del af ejerkredsen nævnt med navn og billede og sat i forbindelse med falske fakturaer, svindel og hvidvask uden nogen som helst dokumentation," udtaler natklubben i pressemeddelelsen og tilføjer, at de er både ærgerlige og kede af situationen.

"Vi vil derfor gerne understrege, at vi på ingen måde har foretaget os noget ulovligt i denne sag. Vi har ikke modtaget fiktive fakturaer fra Martin Malm. Vi har derimod modtaget en faktura d. 01.06.2022 via en daværende leverandør af vagtydelser med dokumentation på faktisk leverede vagtydelser. Vi betalte efterfølgende fakturaen pålydende det eksakte beløb, som vi havde købt vagtydelser for. Hvad tredjepart evt. måtte have gjort med fakturaen eller det beløb, vi indbetalte, har vi ingen viden om."

Museo forklarer yderligere. at de tilmed sendt denne dokumentation til TV 2 i maj, før dokumentaren blev offentliggjort, men dette blev ifølge natklubben ikke inkluderet i det endelige program. "Vi forklarede derfor TV 2, hvad der var op og ned i sagen, og vi fremsendte i samme ombæring relevant dokumentation for beløbet på den omtalte faktura for vagtydelser," skriver Museo og bemærker, at TV 2 kvitterede for modtagelsen af materialet men ikke reagerede yderligere.

Ud over Museo har også natklubberne Søpavillonen og Chateau Motel, der nævnes i dokumentarserien, afvist kendskab til hvidvask. TV 2 har heller ikke kunnet fremvise beviser for, at disse klubber vidste, hvad deres betalinger blev brugt til.

Du kan læse hele Museos pressemeddelelse her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig