Lars Høgh tæller i måneder

Foto: Jonas Pryner
Lars Høgh har fået rigtig meget kemo, og tæller ikke længere i år, men i måneder.

Mest læste i dag

Målmandstræner Lars Høgh har ikke været i stand til at være en del af landsholdslejren denne gang.

I et nyt interview med Avisen Danmark i anledning af sin bog 'Der er antal på alt', afslører den 62-årige Lars Høgh tilmed, at det vil være et mirakel, hvis det nogensinde sker igen.

Bogens titel hentyder blandt andet til, at der også er en grænse for, hvor meget kemo et menneske kan tåle at få. Og Lars Høgh er på nuværende tidspunkt fået mere end nogen anden med hans diagnose, skriver Ekstra Bladet.

Tilbage i august 2018 fik Lars Høgh konstateret kompliceret kræft i bugspytkirtlen. Siden da har han kæmpet for at vende tilbage til livet, men desværre går det den forkerte vej.

I løbet af sommeren er hans situation blevet forværret, og hans kemobehandling er blevet indstillet, da hans krop ikke kan tåle at få mere kemo.

Den 62-årige fynboer lever med smerter, er på livsforlængende medicin og har for nylig stillet lægen spørgsmålet om, hvor lang tid han har tilbage.

"Vi taler ikke år men måneder, Lars. Men du har jo snydt os før, og det kan du gøre igen," lød svaret fra lægen.

Lars Høgh er dog ikke klar til at kaste håndklædet i ringen. Derimod satser han på, at han kan komme sig så meget, at hans krop kan tåle en ny omgang kemo.

"Jeg har levet tre et halvt år nu med det her, og alle siger, at det er mindst halvandet år mere, end de havde regnet med," fortæller Lars Høgh ifølge Ekstra Bladet.

Målmandstræneren er så hårdt ramt, at han ikke længere kan gennemføre sin daglige træning, ligesom han både er træt og har tabt sig.

Alligevel forsøger han dog at bevare optimismen, og har et mål om at have en god dag. Derudover afslører den 62-årige, at han ser frem til jul, foråret og sommeren forventer han også 'at tage med'.

Anbefalet til dig