Lars Løkke jubler: "Man skal nok være hundeejer for at kunne forstå det"

07/1/21 10:33

Christian Granhøj Skouboe

Foto: larsloekke.dk
Den tidligere statsminister har torsdag fået en god nyhed.

Torsdag deler forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen en opdatering, som man har ventet spændt på, siden poltikeren kort efter nytår kunne fortælle, at en af hans to hunde var forsvundet. 

Hurtigt blev der oprettet en stor Facebook-gruppen og siden har frivillige gennemsøgt området omkring Græsted, hvor Beauty - som Løkkes ene hund hedder - stak af. 

Nu er der godt nyt om den forsvundne hund. Det fortæller Lars Løkke Rasmussen i et opslag på Facebook. 

Lagt i drop

"For godt fire døgn siden blev Beauty forskrækket af kanonslag og forsvandt," skriver Lars Løkke Rasmussen, inden han fortsætter:

"Her til morgen blev hun fundet - kun 150 meter fra vores hus i Græsted, hvor hun var faldet i en dyb udgravning. Husejeren har flere gange set efter hende der, så hun er formentlig først faldet derned i nattens løb."

Hunden er mærket efter de kolde dage udendørs, men familien håber, at hun kommer sig. Det skriver Lars Løkke Rasmussen. 

"Efter lidt varme tæpper og lidt godbidder er Beauty lige nu til dyrlægen med Sólrun. Hun er lagt i drop og vi håber hun er ok."

Han fortæller, at familien er meget taknemmelig over, at Beuaty nu er hjemme igen. 

"Man skal nok være hundeejer for at kunne forstå det her, men vi er enormt lettede og meget taknemmelige," understreger Lars Løkke Rasmussen, der samtidig takker de mange lokale borgere, som har deltaget i eftersøgningen.