Lars Løkke jubler: Til oktober sker det

26/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu deler Lars Løkke en fantastisk nyhed med sine følgere.

Mest læste i dag

nden længe kan Lars Løkke Rasmussen føje endnu en titel til CV'et.

Han skal nemlig være farfar for første gang. Det afslører den kommende far, Bergur Løkke Rasmussen, i et opslag på det sociale medie Instagram.

- Snart kan jeg tilføje verdens bedste og vigtigste titel - #far, skriver Bergur i opslaget og afslører, at han og kæresten Simone Spaanberg venter sig en lille dreng til efteråret:

- Til oktober bliver fantastiske @simonespaanberg og jeg forældre til en skøn lille dreng. Vi er ovenud lykkelige og glæder os så meget til dette næste kapitel i vores liv.

Han fortsætter med at fortælle, at han selvfølgelig også ser meget frem til, at hans forældre får titlen som bedsteforældre.

- Men vi er ikke de eneste der får ny titel; både mine kære svigerfamilie og min egen. Glæder mig især til at gøre min kære omma @bergljotskardi til langomma og at @sollybum1 og @larsloekke bliver farmor og farfar.

I opslaget benytter Bergur samtidig lejligheden til at takke kæresten Simone Spaanberg:

- Tusind tak til min dejlige partner! Tusind tak fordi du lever med kvalme, hormoner og alt det andet. Tusind tak fordi du vil skrive resten af vores livshistorie sammen. Tak fordi du tager det så pænt, at du om lidt skal tåle tre drenge i huset. 

Anbefalet til dig