Lars Løkke Rasmussen melder ud: “Vanvittig ide”

25/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Larsloekke.dk
Den tidligere statsminister er ikke i tvivl om, at det var en helt vanvittig ide.

Mest læste i dag

Det er tredje gang, at en række kendte danskere har takket ja til at deltage i programmet Over Atlanten. 

Det oplyser Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.   

Besætningen består blandt andet af Lars Løkke Rasmussen. Den tidligere Venstre-formand og statsminister, Lars Løkke Rasmussen, indrømmer i løbet af programserien, at der ikke lød et øjeblikkeligt og rungende ja, da han blev tilbudt at medvirke i Over Atlanten.

“Jeg synes også i begyndelsen, at det var en vanvittig idé,” siger han til hustruen Sólrun i programmet.

Han søgte blandt andet råd hos sin ven og tidligere Over Atlanten-deltager Anders Lund Madsen, der var med til at overtale ham. Derudover trængte Løkke også til en pause.

“Det har været et år, hvor jeg har haft super travlt, men omvendt ikke har haft mulighed for rigtigt at reflektere og tænke dybt over min nye livssituation. Og jeg glæder mig til at få en eller anden form for pause og glemme alt andet end det her, fortæller Lars Løkke Rasmussen i programmet.

Disse kendisser deltager

I denne omgang består besætningen af Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Umut Sakarya, Ditte Julie Jensen, Johannes Nymark og Sarah Bro, der alle har takket ja til at begive sig ud på eventyr.

Det er tredje gang, at en række kendte danskere har takket ja til at deltage i programmet Over Atlanten. Foto: Discovery Networks Danmark.

Fra d. 11. april kan man på discovery+ og Kanal 5 følge med i tredje sæson af Over Atlanten.

Den madglade kok Umut Sakarya glæder sig til at genopleve turen, som har medført flere gode venskaber. Rent professionelt var det også en sjov udfordring at skifte restaurantkøkkenet ud med sejlskibets kabys.

”Det var fantastisk at være kok på turen, og jeg er jo den dygtigste kok, der har sejlet over Atlanten,” siger han og griner:

”Det var en pissefed prøve for mig, for det krævede virkelig et stort stykke planlægningsarbejde. Der skulle jo ikke mangle noget som helst. Min mission var at lindre afsavn og smerte en smule ved at sørge for, at deltagerne fik masser af god mad, der kunne minde dem om Danmark, og det synes jeg da lykkedes.”

På sin Instagram-profil kalder Umut Sakary turen for en “fantastisk rejse med fantastiske mennesker ombord.” Du kan se et billede fra turen herunder: