Lars Løkke understreger: Det ser skidt ud

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lars Løkke bryder sig ikke om det billede, der er tegnet.

Mest læste i dag

Den 27. februar erklærede Løkke '100 procent tillid' til Jon Stephensen på Twitter.

Nu står én ting klart: Tallet hedder i hvert fald ikke 100 længere.

Det kommer efter at Lars Løkke Rasmussen fra sidelinjen har fulgt med i kaskaden af møgsager, der vælter ud af skabene hos partiets kulturordfører, Jon Stephensen.

Sagerne omfatter blandt andet en hemmeligt optaget lydfil af Jon Stephensen, mens han angiveligt efterligner en andens underskrift samt udsagn fra en lang række tidligere teaterfolk, der hælder ham af brættet som chef.

"Det ser slet ikke godt ud. Det må Jon Stephensen selv stå på mål for og tage ansvar for," kommer det fra Lars Løkke til flere medier, heriblandt TV 2.

Lars Løkke ønsker dog fortsat at adskille sagerne mod Jon Stephensen fra hans arbejde hos Moderaterne.

"Jeg kan sige, at Jon Stephensen passer sit politiske arbejde i Moderaternes folketingsgruppe ganske forbilledligt. Og der er ikke nogle af de karaktertræk, som der er beskrevet i medierne i løbet af de sidste dage, som jeg eller andre i min gruppe har oplevet hos Jon Stephensen."

Gruppeformand Henrik Frandsen (M) kom med samme udtalelse for at understrege, at der ikke er noget "at udsætte" på "Jon Stephensens virke som folketingsmedlem for Moderaterne".

Videre omfatter sagerne hans fyring som teaterdirektør for Aveny-T i maj sidste år.

I den forbindelse har han delt en "uforbeholden undskyldning" til skuespillere og ansatte, som har oplevet hans adfærd som grænseoverskridende.

"Når man arbejder på et teater med dedikerede mennesker, kan bølgerne gå højt. Både på godt og ondt. Det skulle jeg, set i bakspejlet, have håndteret bedre," skriver han på Facebook og tilføjer:

"Jeg må nu kigge indad og fremadrettet være dialogsøgende og inspirerede overfor dem omkring mig."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig