Lasse Rimmer åbner op efter skilsmisse: Melder ud om dating

16/09/2021

Sarah Steenfeldt

Lasse Rimmer er blandt andet vært på TV 2-programmet Krejlerkongen. Foto: STV Productions / TV 2
I en story på Instagram besvarer Lasse Rimmer spørgsmål fra sine følgere, ét af dem lyder blandt andet på, om han er klar til at date igen?

Mest læste i dag

I 2015 afslørede Lasse Rimmer, at han var blevet kærester med Line Hoffmeyer. I 2017 annoncerede parret at de skulle giftes og den 24. august 2019 sagde de to ja til hinanden. 

Men for en månedstid siden annoncerede Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer, at ægteskabet var forlist efter blot to år og at de nu skulle skilles. 

"Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af," skrev Line Hoffmeyer på Instagram. 

Og det er også på det sociale medie, at Lasse Rimmer nu åbner op og svarer på flere spørgsmål omkring skilsmissen. Han giver nemlig sine følgere mulighed for at stille ham et spørgsmål, som han så besvarer i en story.

Der bliver blandt andet spurgt til, hvordan den populære tv-vært har det. 

“Jeg har det godt. Jeg har det efter omstændighederne rigtig godt. Der er meget, der er oppe i luften og lidt kaotisk lige for øjeblikket,” forklarer han og uddyber: 

“Der er en masse ting, der skal falde i hak og føles som hverdag igen, og det kommer jo til at tage noget tid. Der er ny bolig, der er en ny arbejdssituation, og privatlivet er jo noget andet, end jeg havde planlagt."

Kan stadig lide Line 

Det er ikke længe siden, at Lasse Rimmer meldte ud, at skilsmissen også fik betydning for hans arbejdsliv. Derfor tager han også afsked med jobbet som morgenradiovært på Radio 100. Jobbet hænger nemlig ikke sammen med familiens nye hverdag og derfor takker han nu af på Radio 100.

Der er også en følger som spørger indtil, hvorvidt at Lasse Rimmer er klar til at date igen. 

“Jeg ved sgu ikke, hvor lang tid, der kommer til at gå. Der er en pæn del af mig, der ikke er færdig med at kunne lide Line, selvom vi ikke skal være sammen. Det skal nok lige ud af kroppen først,” slår Lasse Rimmer fast.

Selvom der stadig er følelser på spil, så afviser han, at parret finder sammen igen.

“Jeg har før gået og håbet på alt for længe, at et dødt forhold ville blomstre op igen. Og det blev jeg virkelig ked af, og så blev jeg vred senere. Jeg har hverken lyst til at være ked af det eller vred, så er meget enige,” lyder det fra Lasse Rimmer, der fortsætter:

“Jeg tror, den enighed er en del af nøglen til, at vi har det så godt sammen. Vi er meget afklaret om, at den dør skal vi ikke beholde nøglen til.”

 

Anbefalet til dig