Lasse Rimmer afslører: Her sker det

Foto: STV Productions / TV 2
Snart er den folkekære tilbage på skærmen i en vant rolle

Mest læste i dag

Nu vender det populære TV2-program, Krejlerkongen, snart tilbage. 

Programmet handler i korte træk om, at to hold kendte danskere konkurrerer i at gætte priser på antikviteter, loppefund og alt der i mellem. TV2 er endnu en gang lykkes med at overtale en garvet værts-kapacitet til at styre løjerne. 

Den kendte komiker og tv-vært Lasse Rimmer vil endnu en gang bestride værtsrollen, når programmet vender tilbage 9. august. Det fortæller TV2 mandag

Disse kendte deltager

I en pressemeddelse løfter TV2 en flig af sløret for, hvad der kommer til at ske, når Krejlerkongen endnu en gang toner frem på skærmen. Indtil videre har de fortalt, hvem der deltager som henholdsvis holdkaptajerne og gæster i første afsnit af den nye sæson, der bliver programmets 13. af slagsen

TV2 har offentliggjort en kort tekst, der fortæller lidt mere om første afsnit af 13. sæson

"'Krejlerkongen' er tilbage med en ny sæson, hvor en række kendte danskere skal gætte priser på alverdens antikviteter og rariteter. Som altid er værten Lasse Rimmer klar ved roret sammen med to stærke holdkaptajner," skriver TV2, inden de løfter sløret for de nye deltagernavne: 

"Som i denne uge består af Anna Stokholm og Brian Mørk. Til at hjælpe med sig denne gang gæsterne Andreas Bo og Line Kruse, men hvem har heldet med sig?"

Den nye sæson får premiere 7. august

 

Anbefalet til dig