Lasse Rimmer indrømmer: Er klar til at undskylde resten af livet

Foto: Lasse Rimmer er blandt andet vært på TV 2-programmet Krejlerkongen. Foto: STV Productions / TV 2
Nu lyder der en ærlig udmelding fra den populære radio- og tv-vært.

Mest læste i dag

For nylig kunne Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer annoncere en trist nyhed. Efter knap to års ægteskab er kærligheden nu brast og parret meddelte at de skal skilles.

"Jeg blev ikke gift for at blive skilt. Men det blev jeg. Så da jeg blev gift igen for to år siden, var det med den skråsikre overbevisning, at denne gang, der ville det være i med- og modgang, til døden jer skiller, hele balladen. Noget må jeg sgu da have lært af at have prøvet og fejlet. Anden gang skulle være lykkens gang. Og nu står vi alligevel her, før vi nåede en to-års bryllupsdag og har opgivet håbet om, at vi er de rigtige for hinanden. Line og jeg er enige om en mindelig skilsmisse," skrev Lasse Rimmer på sin Instagram i august.

Skilsmissen har også haft konsekvenser for arbejdslivet. Lasse Rimmer har nemlig takket af som morgenradiovært på Radio 100, for i stedet at kunne få familielivet med døtrene Hedvig og Pippi til at hænge sammen. 

Fuldt på det rene med at undskylde

"En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke længere kommer til at være morgenradiovært på Radio 100. Jeg elsker at lave radio. Jeg elsker endnu mere at kunne være far. Selv om jeg kommer til at savne at stå tidligt op og tale i en mikrofon sammen med Oliver og Anne, så er det allerede nu det bedste bytte, jeg har lavet: Familie for arbejde," skriver Lasse Rimmer til sit osplag, hvor han annoncerer at han takker af som vært. 
I podcasten 'Tal til mig' snakker Lasse Rimmer med podcast-vært Iben Marie Zeuten, om rollen som skilsmisseforælder. 

"Jeg er fuldt på det rene med at bruge resten af livet på at undskylde, hvis der er noget , jeg ikke har gjort godt nok," slår Lasse Rimmer fast, når snakken blandt andet falder på den dårlige samvittighed. 

Døtrene Hedvig og Pippi er i dag 14 og 18 år. Lasse Rimmer har døtrene sammen med Lene Dhlquist, som han blev skilt fra for mange år siden, mens børnene stadig var helt små. 

I dag er Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer flyttet fra hinanden. Begge har slået fast at hverken uærlighed, utroskab eller en tredjepart er årsagen til bruddet. 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig