Lasse Rimmer indrømmer fejl: Vil ikke risikere at være årsagen til, at nogen måske lærer noget forkert

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu indrømmer den populære komiker en fejl.

Mest læste i dag

Det er på Facebook, at Lasse Rimmer fortæller, at han har lavet en fejl.

Det er i den sæson af programmet 'Stormester' der netop nu ruller over skærmen, at der simpelthen er sket en fejl. 

"Goddammit, jeg hader at tage fejl. Men jeg hader endnu mere at risikere at være årsag til, at nogen måske lærer noget, der er forkert på grund af mine fejl," indleder Lasse Rimmer opslaget på Facebook, hvor han efterfølgende kommer med det, som han selv beskriver som en "nørdet indrømmelse".

Her er problemet 

"I den igangværende sæson bortdømmer jeg skråsikkert Tobias Rahim aldeles ufortjent. Opgaven lyder kort fortalt på at få Mark til at rotere flest gange om sin egen akse. Tobias placerer Mark i en el-scooter og sætter ham i gang med at køre i en cirkel," fortæller Lasse Rimmer, der fortsætter forklaringen: 

"Og her er så problemet. Jeg påstår, at Mark ikke roterer om sin egen akse, men om en akse, der udgør midtpunktet i den cirkel, han kører i. Problemet er… Mark gør begge dele. Han roterer om sin egen akse, MENS den akse roterer om cirklens midtpunkt. Jeg betragtede det som lægmands-underforstået, at Marks egen akse skulle være permanent fikseret i forhold til hans omgivelser. Og havde Tobias argumenteret for, at det ikke fremgik af opgaven, så havde han haft helt ret," lyder det.
"Så hvis nogen uskyldige sjæle nu har lært noget faktuelt forkert, så må jeg bære skylden for det med mig i graven. Satans også. Men hey. Det er alt sammen jo også bare noget vi leger. Ikke? Tak for at læse med så langt. Det lettede," afslutter Lasse Rimmer sit opslag.    Du kan se hele opslaget herunder:

Anbefalet til dig