Lasse Rimmer med klar melding til TV 2: I har taget min ide

18/12/20 08:08

Sarah Steenfeldt

PR - Tajmer.dk
Hvem fandt på det først?

Hvem fandt på joken først? Det er essensen af den diskussion, der er opstået på TV 2 ECHOs facebookside mellem tv-kanalen og komikeren Lasse Rimmer. 

Hos TV 2 ECHO laver de “videoer med ægte, ærlige, vilde og inspirerende historier fra dit liv og verden omkring dig.” De har også valgt at kaste sig over satire, og det er en sketch fra den 14. december, der har fået Lasse Rimmer til tasterne.

"Hvad hvis din kæreste snakkede som en politiker" hedder sketchen, og her kan man se et kærestepar, der kommer op at toppes.

“Hej skat”

“Hvad er det her, Christian? Og hvem er Sophie?,” spørger kvinden sin kæreste og viser et par trusser og en mobil frem.

“Der bliver jeg simpelthen nødt til at bede dig om at være en lille smule mere specifik,” lyder svaret. Samtalen fortsætter, og ord som ‘parforholdshjemmel’ og ‘redegørelse’ bliver brugt. Antallet af likes og delinger viser, at der er rigtig mange, der finder sketchen sjov. Det gør Lasse Rimmer også. Ifølge ham var det nemlig komikeren selv, der fandt på joken.

"Kunne i det mindste sende en flaske vin"

I en kommentar til videoen skriver Lasse Rimmer, at TV 2 ECHO “i det mindste kunne sende en flaske vin”, og linker til et af sine egne opslag fra den 27. november, som har samme pointe.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Herefter går diskussionen løs: Hvem fandt på joken først? TV 2 ECHO påstår, at de skrev sketchen en uge før Lasse Rimmers opslag i november. I kommentarfeltet blander andre sig også, og flere mener, at TV 2 ECHO er flabet over for komikeren. Det får tv-kanalen til at komme med et svar.

“Hej Lasse og andre. Da videoen er et satirisk indslag, prøvede vi at svare drilsk med et glimt i øjet. Det var vores intention at bevare en humoristisk tilgang. Vi er nu klar over, at sarkasme denne gang var for svært at formidle på skrift, så vi beklager, hvis vores tone har virket for hård. Vi elsker alle jeres kommentarer, hver og en, og vi er kun glade for, at I er så mange, der ser og deltager aktivt i vores videoer på vores Facebook.”

Til B.T afviser Marie-Louise von Holstein, der er chefredaktør på TV 2  Echo og Play Nyhederne, at de har stjålet Lasse Rimmers joke. Men erkender, at tonen på Facebook blev for hård.

“Da videoen er et satirisk indslag fra vores nystartede satire-redaktion, var intentionen at besvare Lasses kommentar drilsk med et glimt i øjet. Vi er nu klar over, at vi denne gang måske ikke lykkedes med at synliggøre sarkasmen og ironien nok, så vi må erkende, at vores tone har virket for hård,” siger hun. 

Du kan se videoen og kommentarfeltet herunder: