Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer skal skilles

10/08/2021

Sarah Steenfeldt

Lasse Rimmer er blandt andet vært på TV 2-programmet Krejlerkongen. Foto: STV Productions / TV 2
Line Hoffmeyer deler den triste nyhed på sin Instagram-profil.

Mest læste i dag

I 2015 afslørede Lasse Rimmer, at han var blevet kærester med Line Hoffmeyer. I 2017 annoncerede parret at de skulle giftes og den 24. august 2019 sagde de to ja til hinanden. 

Men nu er kærligheden brast og parret skal skilles, det deler Line Hoffmeyer på sin Instagram-profil.

"Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af," skriver hun i til billedet af et billede fra parrets bryllup. 

Herefter uddyber hun, at alt er forsøgt og at de to skilles som venner og med respekt for hinanden.

Har dyb respekt og kærlighed for hinanden

"Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt. Vi skilles som venner med dyb respekt for- og stor kærlighed til hinanden," skriver hun og tilføjer med det samme, at der ikke ligger hverken utroskab eller andre uærlige hændelser bag parrets brud.

"Der ligger hverken utroskab eller andre uærligheder til grund for den her beslutning, alene en følelse af, at noget større ramte os, som vi ikke var stærke nok til at løfte som et hold,"

Hvis man har fulgt med på Line Hoffmeyers Instagram-profil, kan man ikke undgå at opdage at hun og Lasse Rimmers døtre har et godt forhold - hvilket hun også selv kommer omkring i sit opslag.

"Vi har i de sidste par måneder haft mulighed for at holde ferie og bo under samme tag som gode venner, der ønsker det bedste for hinanden og især Lasses piger, som jeg stadig elsker over noget alt på jorden. Af praktiske årsager kommer vi endnu til at have samme adresse, Lasse flytter til lejligheden på Amager og jeg har fået min egen mindre lejlighed fra 15. Semptember," slutter hun af.

Du kan se hele opslaget her.

Anbefalet til dig