Lasse Rimmer tog ingen chancer: Sendte Line på akutmodtagelsen

04/4/22 11:09

Nicolai Busekist

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Lasse Rimmer, der igen danner par med influencer Line Hoffmeyer, tog ingen chancer, da hun søndag aften fik åndedrætsbesvær.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer var søndag aften en tur forbi akutmodtagelsen. Det var de, da Line Hoffmeyer fik det skidt, hvilket til sidst resulterede i åndedrætsbesvær.

I og med, at hun er hjertetransplanteret, er det ikke noget, man tager for let på. Sådan har Lasse Rimmer det tilsyneladende, for det var ham, der endte med at ringe til vægtlagen, som dernæst bad dem troppe op på akutmodtagelsen.

Det er Line Hoffmeyer selv, der har afsløret, at hun måtte tilbringe sin søndag aften på akutmodtagelsen, fremfor at slænge sig hjemme på sofaen.

"Er røget en tur på akutmodtagelsen med noget åndedrætsbesvær, som man ikke lige ser gennem fingre med hos en hjertetransplanteret," skriver Line Hoffmeyer.

Tilsyneladende var Line Hoffmeyer ikke synderligt bekymret for, at det var noget alvorligt. I hvert fald skriver hun selv, at hun mener, at det blot er 'en god gang influenza'.

På hospitalet ønskede de dog ikke at stille sig tilfreds med Line Hoffmeyers egen diagnosticering. Derfor blev hun søndag aften testet for '100.000 ting', som hun selv skriver.

"Jeg tænker det er en god gang influenza, men de er heldigvis i gang med at teste for 100.000 ting," lyder det.

Derudover afslører hun også, at det faktisk var Lasse Rimmer, der tog beslutningen om, at hun skulle undersøges. Det var nemlig ham, der ringede til vægtlagen, hvilket både personalet samt Line Hoffmeyers mor og far sætter stor pris på, at han gjorde.

"Lasse er dagens mand i skysovs, der ringede til vagtlægen da jeg ikke gad, af frygt for at lyde som en hypokonder - det er jo formentligt bare influenza, men personalet herude er glade for han gjorde det, og det er min mor og far mildest talt også. Kæft jeg er heldig med ham, hver dag," skriver hun.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mandag formiddag har Line Hoffmeyer delt en story på Instagram. Heri afslører hun, at hendes egen diagnosticering ikke ramte helt plet.

Det viser sig nemlig, at hun har betændelse i lungesækken. Hun slår dog fast, at det er ganske ufarligt, og at hun allerede er hjemme fra hospitalet igen.

Line Hoffmeyer fik et nyt hjerte i 2012, fordi hendes eget hjerte var for stort. Det betød, at det ikke kunne pumpe nok blod rundt i kroppen. På grund af hendes status som hjertetransplantereret, tager man situationer som den, der udspillede sig søndag aften, meget alvorligt.