Lasse Rimmers kone giver trist nyhed fra hospitalet

02/12/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Instagram / Line Hoffmeyer
Kendis-parret vil gerne have børn sammen, men det kan godt blive svært

Mest læste i dag

Standupkomiker Lasse Rimmer og influencer Line Hoffmeyer har dannet par siden 2015, og blev i 2019 borgerligt viet. Det næste naturlige skridt i parforholdet, var for de to at få et barn sammen, men det kan godt blive en udfordring.

Line Hoffmeyer har nemlig gennem efteråret haft en cyste i hendes venstre æggestok, og den blokerer altså lige nu parrets mulighed for graviditet.

Selvom parret er ganske kendte, er de i forhold til andre kendispar, forholdsvis private med deres parforhold. Derfor vakte det også opsigt, da Line Hoffmeyer på Instagram kunne dele den triste nyhed om den vedvarende cyste.

Instagramopslaget

” I dag blev sgu tredje gang vi sad og gloede frustrerede på den ubudne gæst af en cyste på min Venstre æggestok i ultralydsscanningen. Første gang de så den for er par måneder siden, fik jeg en tid 14 dage senere, hvor de mente, at der ville være gode chancer for, at den var smuttet,” – Skriver Line Hoffmeyer i opslaget og fortsætter.

”Men nu har den altså efter hånden hængt ud i trekantsområdet et helt efterår. Jeg troede faktisk den var væk i dag, og jeg orker ikke at tænke på, hvor længe den i sidste ende har tænkt sig at tage ophold i mit underliv,” – skriver den frustrerede influencer, der dog er ved godt mod og forsøger at tage situationen med et smil.

”Så nu krydser jeg altså lige fingre for, at æbleskiver risengrød og brun sovs på magisk vis er lige præcis dét, der jager den væk,” – Skriver hun afsluttende i opslaget.

 

Anbefalet til dig