Legendarisk musiker død

Af: Ida Hansson

|

01/09/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Musikeren har mistet livet.

Lige nu læser andre også

Musikeren Jack Sonni, der er bedst kendt for at være guitarist i Dire Straits, er død. Sonni blev 68 år.

Hans død blev bekræftet af bandet Dire Straits Legacy, en gruppe bestående af musikere, der indspillede og turnerede med Dire Straits, og som Sonni var aktivt på turné med. De oplyser mediet People.

"Vores elskede Jack har efterladt et tomrum i vores hjerter og sjæl... vi vil savne dig så meget, du er for evigt med os," skrev gruppen på Facebook og tilføjede en knust hjerte-emoji.

Andre medlemmer hyldede også den ny afdøde guitarist, inklusive keyboardspilleren Alan Clark.

"Det er med tungt hjerte, at jeg må sige, at min ven og Dire Straits' kollega har forladt os. Hvil i fred, amigo," skrev han.

Dire Straits' officielle X-konto (tidligere kendt som Twitter) delte også nyheden, postede et sort-hvidt billede af Sonni og skrev "Hvil i fred."

Selvom dødsårsagen endnu ikke er offentliggjort, skrev Dire Straits Legacy på Facebook, at Sonni ikke ville være i stand til at spille en række kommende koncerter på grund af ikke-oplyste "sundhedsproblemer."

Sonni sluttede sig til Mark Knopfler og kompagni i Dire Straits ved bandets nummer 1 album Brothers in Arms fra 1985, som inkluderede hits som "Money for Nothing" og "Walk of Life". Han turnerede også med gruppen og spillede på Live Aid og blev kendt for at ofte bære et rødt jakkesæt under koncerter.

Anbefalet til dig