Spar masser af penge nu: Black Friday tilbud på legetøj

Af: Mie M.B

|

21/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Følgende butikker kører med besparelser på legetøj netop nu

Mest læste i dag

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at sprede glæde med den perfekte gave til de små. Black Friday er lige rundt om hjørnet, og det er det ideelle tidspunkt at forberede sig til festlighederne. Med en overflod af muligheder, der venter på at blive udforsket, kan årets største shopping dag være nøglen til at skabe uforglemmelige øjeblikke for børnene. Lad os dykke ned i, hvordan du bedst udnytter Black Friday-tilbuddene for at sikre, at julen bliver ekstra speciel for de små i år.

BR

BR-butikkerne holder hele landet rundt fra d.21. November til og med d.26. November Black Week hvor du kan spare 25 % på alt legetøj, med undtagelse af få produkter (se hvilke på deres hjemmeside her). Hvis vi skal fremhæve en god gave fra BR, vil vi pege på det nye elektroniske kæledyr Bitzee, der har vakt stor begejstring for alle børn i alderen 4-9 år. Læs mere om kæledyret her.

Proshop

Proshop er en online butik der sælger både gadgets, udstyr, redskaber - og legetøj! Du kan med andre ord få dækket flere familiemedlemmer ved at besøge deres side og blive inspireret. De kører i Black Week tilbud på bl.a. Lego® med rabat på helt op til 30% på udvalgte æsker. Vi vil slå et slag for Lego® Creator 3in1 Eksotisk Papegøje, der kan bygges om til både en papegøje, en fisk og en frø. Se deres andre tilbud her.

Coolshop

Alle Black Friday tilbud er live på Coolshops hjemmeside, så du behøver ikke vente til på fredag med at shoppe tilbud. Hjemmesiden reklamere bl.a. For legetøj med op til 70 % besparelse og med deres overskuelige kategorier og inddeling af aldersvarende legetøj er det en utrolig behagelig hjemmeside at besøge og navigere rundt i. Hvis du har et byggeglad og fantasifuldt barn, vil vi gøre opmærksom på deres tilbud på Plus-plus sættet ‘Lær at bygge GO!’-køretøjer.

Lirum Larum Leg

Er du den kvalitetsbevidste gaveshopper, er Lirum Larum Leg altid et godt sted at lede efter mere eksklusivt legetøj. Her findes smukt trælegetøj, dukkeudstyr og spændende bøger. De har allerede nu sat udvalgt legetøj ned med 50 % , men opfordrer til at man tilmelder sig deres nyhedsbrev for flere Black Friday tilbud. Er du klar til at lægge i kurven allerede nu, så vil vi fremhæve deres udvalg af madlegetøj af træ af mærket Mamamemo, bl.a. Disse søde ispinde. Giv dem som julegave, eller pak dem ind enkeltvis som en del af pakkekalenderen.

Børns Univers

Er det særligt licensprodukter (eks. Minecraft, Disney eller andet brand) der står på børnenes ønskeliste, så har Børns Univers allerede nu en del produkter sat ned. De reklamerer dog med at yderligere produkter bliver tilføjet og at særligt på fredag vil der komme helt vilde tilbud hele dagen, hvor forskellige tidspunkter har rabat på særlige kategorier. Det er med garanti en side, der er værd at holde øje med på selve dagen! 

Bog & idé

Det er svært at gennemskue helt præcis hvad man spare på Bog & idés Black Friday hjemmeside med legetøj, da priserne er en blanding af outlet og black friday. En hurtig googlesøgning kan dog fortælle dig hvad du ellers kan finde samme produkt til og om tilbuddet er værd at lægge i kurven. Udover legetøj har Bog & idé også bøger, masser af kreative produkter og tilbehør til kontoret, så finder man ikke noget til børnene, så er der helt sikkert en gave til et andet familiemedlem. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og få tidlig adgang til særlige Black Friday tilbud.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig