LEGO investerer milliardervis af kroner i ‘episk’ samarbejde

Af: Mie M.B

|

07/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu skal den danske klods arbejde sammen med dette selskab om nyt stort projekt

Mest læste i dag

For halvandet år siden investerede Lego's pengetank, Kirkbi, en milliard amerikanske dollars i selskabet Epic Games, kendt for Fortnite. Nu lancerer de det første samarbejde, Lego Fortnite, som beskrives som et "survival crafting game" - et overlevelsesspil med byggeelementer. Det skriver TV2.

Spilanmelder Thomas Bense kalder samarbejdet "genialt" og påpeger, at det for Lego er en forretningsmæssig mulighed for at udvide deres Lego-pakker, mens Fortnite kan styrke deres markedsandel. Bense mener, at Lego Fortnite kan tiltale en bred målgruppe, da det kombinerer Fortnite's elementer med Legos børnevenlige image.

Selvom detaljer om Lego Fortnite endnu er knappe, antyder videoer fokus på byggemuligheder, hvilket kan bringe spillet i nærheden af Minecraft. Bense spekulerer i, om Lego forsøger at udfordre Minecraft, men mener, at det er mere sandsynligt, at de inkluderer lignende elementer uden at konkurrere direkte.

Lanceringen af Lego Fortnite vil afsløre mere om spillet, men det forventes at kombinere Fortnite's kamp- og byggeaspekter med Legos ikoniske klodser. Der er endnu ingen officiel meddelelse om lanceringstidspunktet for Lego Fortnite.

Anbefalet til dig