Lego® julegaver under træet: Her kan du finde gode tilbud

Af: Mie M.B

|

21/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Friends, Ninjago, Minecraft, Creator eller City - disse butikker har stort udvalg

Mest læste i dag

Lego® er populært som aldrig før og deres konstante evne til at forny sig og inddrage både nye serier og arbejde videre på eksisterende universer gør en Lego® æske til en gave der holder i mange år - endda generationer. Skal der en raslende pakke under træet i år, så er her nogle hjemmesider der er værd at undersøge nærmere.

Computersalg

Der er ikke mange der umiddelbart forbinder computere med de små klodser, men tag ikke fejl - Computersalg har over 2000 Lego® produkter på lager og som noget helt unikt har du udover gode priser og bredt udvalg også mulighed for at vinde Lego® produkter for 100.000 kr. Når du handler Lego® produkter for mindst 100 kr.

Midhobby

Black Friday er i fuld gang på Midhobby og deres Lego® side er proppet med gode tilbud og flot inddelt i forskellige aldersgrupper og kategorier, hvilket gør søgning og inspiration nem at navigere i. Vi har spottet Lego® æsker med helt op til 37 % så der er gode chancer for at gøre en god handel.

Lego® 

Du kan også være heldig at finde et godt tilbud hos selveste kilden. Lego® har på deres udsalgs-side nedsatte æsker, måske endda æsker der ikke kan opdrives andre steder. De holder Black Friday tilbud på særligt udvalgte æsker og altså ikke hele kategorier, bl.a. Minecraft og Ninjago. Vær dog obs. på om priserne ændrer sig d.24. Da de ved artiklens tilblivelse ikke synede nedsat.

Heaven4kids

Med deres grundige opdeling af Lego® æsker efter mærker (Minecraft, Friends, Marvel, Disney mm.) er siden utrolig nem at finde inspiration i. Deres brede udvalg af et væld af universer gør Heaven4kid til en side man hurtigt kan få skrevet nogle ønsker på sedlen af at besøge.

Klodskassen

Klodskassen er en spændende side med gode kategori-opdelinger, bl.a. opdeling efter prisklasser (hvor der er taget forbehold for besparelsesprisen). Her kan man finde Harry Potter Lego® til 50%, Marvel til 40 % og en masse andet fedt til ungerne, der måske samler på noget indenfor en bestemt kategori. Deres fragt er lidt i den dyre ende, så det kan være en fordel at tænke i flere gavemodtagere, når man bevæger sig derind.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig