LEGO med stor nyhed: DR er hoppet med ombord

19/01/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en stor nyhed fra Bellagroup, LEGO og DR.

Mest læste i dag

Når dørene i år bliver slået op til dette års LEGO World i Bella Centeret, så bliver det med en helt ny samarbejdspartner ombord. 

Det bliver en endnu større oplevelse for børn og barnlige sjæle, når Lego World vender tilbage til Bella Center til april. Med DR som samarbejdspartner bliver de kendte figurer fra Ramasjang og Minisjang nemlig en del af legeoplevelsen.

Det oplyser Bellagroup i en pressemeddelelse.

”I Bellagroup arbejder vi for at skabe gode oplevelser i fantastiske rammer. LEGO World er et af de events, som vi er glade for at være med til at arrangere år efter år, for det er umuligt ikke at blive i godt humør af alle de glade børn. 

Foto: PR - Bellagroup

Stolt af det nye samarbejde 

Vi arbejder løbende med udvikling af vores koncepter og partnerskaber, og derfor er jeg ekstra stolt af, at vi sammen med LEGO i år kan præsentere en stærk ny partner i DR, der er blandt de bedste i verden, når det gælder børneunderholdning og -læring.  Vi glæder os til endnu en gang at fylde Bella Center med en masse skønne besøgende børn og voksne, som kan se frem til et engagerende og inspirerende oplevelsesrum,” siger Christian Folden Lund, CEO Bellagroup.

Med de stærke kræfter og den unikke viden og erfaring, DR har indenfor målgruppen, tilfører Ramasjang og Minisjang nye og spændende oplevelser og en helt unik opgradering af konceptet LEGO World. De kendte figurer fra Ramasjang og Minisjang bliver en del af oplevelsen, men resten er en hemmelighed.

LEGO World afholdes af LEGO og Bellagroup, og det er 7. år, at der afholdes Lego World i Bella Center. Normalt ligger arrangementet i uge 7, men på grund af Covid-19 er det flyttet til påsken og finder i år sted den 15-18. april.

Anbefalet til dig