LEGO tilbyder særlig stilling: Nu kan du få penge for det

03/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Nu er der en helt ny type stilling på listen over jobs hos LEGO.

Mest læste i dag

LEGOLAND® har otte nye byggeoplevelser på programmet til 2022, og fra i dag kan man derfor søge et helt nyt og anderledes job til den kommende sæson. Som ’byggehelt’ i LEGOLAND byder arbejdsdagen på at lege med LEGO® klodser med børnene og motivere både dem og deres forældre til at finde det indre legebarn frem og bygge sjove og fantasifulde modeller mange forskellige steder i parken.

Det oplyser LEGO i en pressemeddelelse. 

"Det er altid sjovt, når vi har brug for en ny type medarbejdere i LEGOLAND. I år skal vi bruge byggehelte, så hvis du har lyst til at lege med LEGO klodser med børnene og være med til at inspirere dem og deres familier til at bruge LEGO klodserne på nye og kreative måder, glæder vi os til at høre fra dig," siger Bente Noringriis, der er HR director i LEGOLAND.

Foto: LEGO

LEGOLAND har naturligvis også brug for nye medarbejdere til de mere kendte funktioner, hvor man blandt andet kan blive aktivitetsmedarbejder, butiksansat, rengøringsmedarbejder, receptionist eller medarbejder i Mad & Drikke afdelingen.

"Ens for alle jobs er, at alle medarbejdere i LEGOLAND er oplevelsesmedarbejdere, som går glade på arbejde hver dag for at skabe fantastiske og minderige oplevelser for gæsterne. Der er masser af muligheder for at finde præcis det job, som passer bedst til dig," siger Bente Noringriis.

Unikt sammenhold og meget tilfredse medarbejdere

Som medarbejder i LEGOLAND bliver man en del af en arbejdsplads med en helt særlig kultur og et unikt sammenhold både i de enkelte afdelinger og på tværs, hvor der blandt andet arrangeres sociale aktiviteter og fester. Der er gode muligheder for at få nye venner, og rigtigt mange medarbejdere tager også deres venner med som nye kolleger.

Foto: LEGO 

"Når vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, smitter det naturligvis af på den oplevelse, de giver vores gæster. Derfor gør vi meget ud af, at der er et godt fællesskab blandt medarbejderne, og at man skal kunne være sig selv i LEGOLAND og føle sig respekteret," forklarer Bente Noringriis.

I LEGOLAND er der plads til alle lige fra unge mennesker, som skal have et job for første gang, over mere erfarne til seniorer, som ikke føler sig helt færdige med arbejdsmarkedet. I mange afdelinger trænes man til at kunne bestride forskellige roller, så der er god mulighed for personlig udvikling. Har man ambitioner er der også masser af mulighed for mere ansvar og over tid måske en rolle som træner eller team koordinator.

Man kan finde alle de ledige stillinger på www.legoland.dk/job

Anbefalet til dig