LEGOLAND afslører store nyheder: Så vildt bliver det

24/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Gæsterne i LEGOLAND blev idag mødt af julelys, julemusik og juletræer.

Mest læste i dag

I dag åbnede LEGOLAND med en helt særlig overraskelse i ærmet. Da porten gik op, blev gæsterne mødt af juletræer, duften af brændte mandler, julemusik og kunstig sne – alt sammen for at markere nyheden om, at LEGOLAND åbner parken til jul fra den 26. november.

"Vi arbejder altid på at skabe nye oplevelser til vores gæster i LEGOLAND, og vi forventer at Jul i LEGOLAND bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor vi forvandler LEGOLAND til et eventyrligt juleunivers med masser af LEGOLAND magi," siger Christian Woller, der er direktør i LEGOLAND.

Masser af juleaktiviteter og et kæmpe LEGO DUPLO juletræ

I hele perioden vil LEGOLAND være pyntet op med mere end 200.000 julelys, LEGO dekorationer, masser af juletræer og et 10 meter højt LEGO DUPLO juletræ.

Gæsterne kan også komme på glat is på den store skøjtebane, og opleve flere af de velkendte forlystelser, som vil blive juletematiserede med masser af lys og andre juleeffekter. Det oplyser LEGO i en pressemeddelelse.

Det vil også være muligt at møde julemanden og komme i ægte julestemning, når der vil være hyggelig julemusik og dufte af julegodter fra de mange juleboder med alverdens julegodter.

"Vi har planlagt en lang række juleaktiviteter i parken, og alle medarbejdere arbejder virkelig på højtryk for at give vores gæster den bedste juleoplevelse, når de kommer og besøger LEGOLAND til jul," siger Christian Woller.

Fakta:

  • Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til og med den 31. december. Se åbningskalenderen på www.legoland.dk

  • Stor skøjtebane.

  • Mød julemanden

  • Masser af julelys, juletræer og juletematisering i hele LEGOLAND.

  • Julekor hver dag og stort luciaoptog den 13. december. LEGOLAND Garden spiller også julemusik på udvalgte dage.

  • 27 af parkens kørende forlystelser og alle byggeoplevelser vil være åbne. Alle områder i LEGOLAND vil være åbne med undtagelse af Polar Land.

  • Lækre juleboder med alverdens julegodterier som brændte mandler, honningkager, churros, gløgg, æbleskiver og meget mere.

Anbefalet til dig