Legoland melder ud: Slut efter 10 år

09/02/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: LEGOLAND Billund/Presse
Efter et helt årti, melder Legoland nu at en æra er forbi.

Mest læste i dag

Efter et årti ved roret i Legoland Billund tager Christian Woller hul på et nyt kapitel i sin karriere inden for Lego-universet.

Woller, der har styret skuden i den populære forlystelsespark, er klar til at sprede Lego-glæde på en endnu større skala.

Han træder ind i en ny rolle hos Merlin Entertainments, hvor han får ansvaret for ikke mindre end syv ud af de globalt eksisterende ti Legoland-parker.

Det skriver B.T.

John Jakobsen, Chef Operating Officer hos Legoland Parks, udtrykker stor begejstring for denne udvikling.

"Vi glæder os over, at Christians succes som en stærk leder, hans gode forståelse af brandets værdi og lange erfaring i Legoland Billund nu også kan blive brugt i mange andre dele af verden, hvor vi har Legoland-resorts,"

Mens Legoland Billund forbereder sig på at søge efter en ny direktør, reflekterer Woller over sin tid i parken.

"Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Legoland Billund-holdet de sidste mange år (...) Nu glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med en række andre af vores øvrige Legoland-resorts, nye som veletablerede," deler Woller.

Mens Legoland Billund forbereder sig på at byde velkommen til nye eventyr under ny ledelse, efterlader Wollers skifte en arv af vækst og innovation, der vil blive husket og bygget videre på i årene, der kommer.

Anbefalet til dig