Lene Beier afslører: Tager 'en runde mere'

Nyheder
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Nu fortæller den populære om den kommende tids planer.

Lige nu læser andre også

Tidligere i år fortalte Lene Beier, at familien har en drøm om, at flytte til Østrig og åbne et hotel.

Den drøm lever i bedste velgående og der arbejdes fortsat på, at det hele går op i en højere enhed, og dermed bliver til virkelighed.

Nu fortæller Lene Beier i en story på sin Instagram-profil, at familien i det nye år skal en tur mere til Østrig, som de er interesserede i.

Det var oprindeligt planen, at familien skulle til Østrig i julen, hvor de kunne se hotellet igen. Men Otto har brækket hånden, så derfor er det blevet udsat, da det også var meningen, at de skulle stå på ski. 

Familien Beier rejser nemlig traditionen tro, når det bliver jul. Det gør de hvert år. Så alle juletraditioner i Danmark, de klares inden.

I år går turen til Florida, fortæller Lene i sin story.

Det var nemlig meningen, at familien skulle have været på den tur for to år siden, men det blev aflyst, da Otto fik corona.

Men på torsdag går turen til Florida, hvor familien blandt andet skal besøge South Beach og Tampa.

og i det nye år, tager familien altså endnu en tur Østrig, hvor de vil se hotellet endnu en gang, for at være sikre.

Før familiens eventyr i Østrig for alvor kan starte, skal familien Beier dog have solgt huset hjemme i Dragør.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig