Lene Beier deler stor nyhed: Sæt kryds i kalenderen

Af: Lucas Andreas

|

13/08/2024

Nyheder
Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Lene Beier deler en spændende nyhed.

Lige nu læser andre også

Gennem de seneste mange måneder, har det været sparsomt med opdateringer fra Lene Beier.

Når hun endelig har tid, overskud og lyst til at dele lidt ud fra privatlivet, plejer den da heller ikke at få for lidt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at familien Beier har haft meget om ørene i den seneste tid, da de på én og samme tid er i gang med at renovere et hus og flytte til Østrig for at drive hotel.

Lene Beier og hendes mand Anders står over for en spændende ny begyndelse som hotelejere i Østrig.

Efter at have drømt om projektet i flere år, er parret nu klar til at byde gæster velkommen på deres nyerhvervede hotel.

Drømmen blev til virkelighed tidligere på året, da de endelig købte hotellet, og nu nærmer de sig næste store skridt: åbningen for booking.

Det fortæller hun i en story på sin Instagram.

Lene Beier delte nyheden med sine følgere, hvor hun opfordrede til at sætte kryds i kalenderen den 26. august. Fra denne dato vil det være muligt at booke ophold på hotellet til både skiferie og sommerferie i 2025.

Samtidig vil hotellets hjemmeside blive lanceret, hvor man kan finde alle nødvendige oplysninger om stedet. "Der kommer rigtig mange spørgsmål om alt muligt, og det kan jeg sagtens forstå, men det kommer til at stå på hjemmesiden," forklarer hun i sin Instagram story.

Selvom hotelprojektet i Østrig kræver meget tid og energi, har parret også gang i et andet stort projekt på hjemmefronten.

De er i fuld gang med at renovere deres nye hus i Tårnby uden for København. Arbejdet med huset foregår sideløbende med deres forberedelser til hotelåbningen, hvilket vidner om en travl, men spændende tid for familien Beier.

Anbefalet til dig