Lene Beier græder af glæde: Nu er den ude

25/3/22 10:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Len Beier smiler ekstra stort i disse dage.

Lene Beier jubler stort.

Hendes nye bog er nemlig netop udgivet. 

Det deler hun på sin Instagram-profil.

Den nye bog hedder 'Vildere have' - og handler netop om, hvordan man får en vildere have. 

"Så er bogen ude! Og den blev sendt afsted med den dejligste reception med de bedste mennesker. Tak fordi I kom, tak for alle de fine gaver og smukke blomster - og tak fordi I altid støtter mig. Jeg småtuder lidt i dag og er SÅ glad i mit lille havelåg," lyder det fra Lene Beier. 

Foto: Lene Beier/ Instagram

Foto: Lene Beier/ Instagram

Herefter sender hun en tak til en række af dem, som har hjulpet hende i processen - blandt andet hendes mand Anders Beier. 

Bliver klogere

Lene Beier har lavet en lang række programmer - herunder blandt andet programmet 'Beier bygger have'. Her følger man familien Beier, som får skabt deres drømmehave.

Derfor har Lene Beier også en del erfaring med at lave en have. I bogen får Lene Beier også mere viden, det gør hun blandt andet ved at se på spændende haver i Danmark og få hjælp fra en ekspert. 

"Aldrig før har så mange ønsket at få en mere vild have. Men hvordan kommer man i gang, og hvad skal man gøre anderledes? TV-værten Lene Beier elsker sin have, for her er plads til pindsvin, insekter, fugle, blomster og selvfølgelig ukrudt. Men alligevel vil hun gerne vide endnu mere om den vilde natur," står der blandt andet om bogen hos Bog & Idé. 

"VILDERE HAVE er historien om Lene Beiers egen frodige have, fortællinger fra otte spændende steder og ekspertens råd om biodiversitet. Og så er bogen fuld af smukke, inspirerende billeder og tips til alle, der gerne vil have mere vildskab ind bag hækken," står der også om bogen, som nu netop er udgivet.