Lene Beier har gjort det for første gang nogensinde: "Anderledes end jeg havde regnet med"

Nyheder
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Nu har Lene Beier løftet sløret for, at hun netop har prøvet noget, som hun aldrig har prøvet før.

Lige nu læser andre også

Både julen og nytåret er nu lagt bag os. I det nye år har Lene Beier allerede prøvet kræfter med noget, som hun aldrig før har prøvet, og nu åbner hun op omkring oplevelsen.

Sidst Lene Beier trak overskrifter skyldtes det, at hun sammen med resten af familien vante at fejre jul i uvante rammer, da de havde taget hele turen til Florida, hvor de opholdt sig under højtiden.

Og den ferie bød på mange oplevelser.

Til trods for at være fyldt godt op af gode oplevelser fra turen, så er Lene Beier ikke bleg for at prøve nye ting af i det nye år.

Første gang nogensinde

I en story på sin Instagram-profil har hun afsløret, at hun for første gang nogensinde har været på besøg hos en clairvoyant.

I sin story deler den evigt populære tv-vært ærlige ord omkring oplevelsen, og hun påpeger både, at det var "anderledes", men også at det var virkelig fedt:

"Jeg synes faktisk, det var virkelig fedt. Anderledes end jeg havde regnet med. Vi snakkede rigtig meget om fremtiden og energier", siger hun.

Hun slutter af med at fortælle sine følgere, at det ikke er sidste gang, at hun har prøvet at tage til clairvoyant.

Lene Beier er særdeles populær blandt danskerne. Hun har gennem tiden indtaget værtsrollen på en lang række programmer. Hun er især kendt for sin værtstrolle på programmet 'Landmand søger kærlighed' på TV 2.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig