Lene Beier i voldsom ulykke: Nu er der nyt

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Lene Beier taler ud.

Lige nu læser andre også

Forleden tog en hyggelig dag på Hotel Edelweiss en voldsom drejning for Lene Beier.

Den populære 'Landmand søger kærlighed'-vært gled på en trappe og landede hårdt på ryggen.

Lene Beier var iført glatte uldsokker, da hun skred på trinene og faldt med ryggen direkte ned på dem, hvilket resulterede i et dramatisk uheld.

Da hun landede på gulvet og kæmpede for at få vejret, frygtede hun det værste - at hun havde brækket ryggen.

I stedet slap hun med fem bøjede ribben.

Taler fra hospitalssengen

Uheldet har tvunget Lene Beier til at tage det helt roligt i sengen, mens kroppen heler, men hun har ikke ligget alene med smerterne.

På sin Instagram har hun lavet en update til sine mange følgere, hvor hun takker for de mange opmuntrende beskeder, hun har modtaget i kølvandet på faldet.

”Tusind tak for alle jeres søde og kærlige beskeder. De luner alle sammen – og har helt sikkert helende effekt på mig,” skriver hun i sin story.

Selvom hun stadig er mærket af uheldet, er den populære tv-vært dog begyndt at komme lidt op af sengen. Hun har været ude og få lidt frisk alpeluft, været et smut i infrarød sauna og nyder omsorgen fra sin familie.

Hun afslutter sin opdatering med en taknemmelig bemærkning:

”Er SÅ taknemmelig for, at jeg slap så billigt.”

Med mindre end to måneder til åbningsdagen af familiens Beiers nye hotel håber tv-værten nu på en hurtig og fuldkommen helbredelse, så hun kan være klar til at tage imod de første gæster i deres nye eventyr i de østrigske alper.

Anbefalet til dig