Lene Beier med glædelig nyhed

Nyheder
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Lene Beier har nu delt en glædelig nyhed på sin Instagram-profil.

Lige nu læser andre også

Gennem de seneste mange måneder, har det været sparsomt med opdateringer fra Lene Beier.

Når hun endelig har tid, overskud og lyst til at dele lidt ud fra privatlivet, plejer den da heller ikke at få for lidt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at familien Beier har haft meget om ørene i den seneste tid, da de på én og samme tid er i gang med at renovere et hus og flytte til Østrig for at drive hotel.

Alligevel viser Lene Beier nu et nyt opslag på Instagram, at familien har fundet tid til at holde lidt fri - og faktisk er der en helt særlig anledning.

Beier-familien er taget et smut til Cypern, hvor de - udover at nyde sydens sol - fejrer, at Hr. og Fru Beier har været gift i 18 år.

Den glædelige nyhed er bliver delt med en masse billeder fra ferien, som kan ses på Lene Beiers Instagram-profil.

"18 års bryllupsdag på Cypern," skriver hun, hvorefter hun fortæller, at familien ikke er taget alene afsted for at nyde solstråler og varmegrader, som Danmark ikke kan konkurrere med:

"Drengene har inviteret en ven med hver, så den står på all inclusive med dertilhørende shows (Som jeg blev en del af her til aften) hygge, badning, poker, snyd, sol, afslapning og lidt arbejde, når 4x teenagere sover længe."

Planen med huset

Der var nok mange, der undrede sig over, hvorfor familien Beier købte et hus i Danmark, efter de rykkede teltpælene op i Dragør.

Men svaret er faktisk ganske simpelt.

Til Newsner har Lene Beier tidligere sat ord på, hvorfor de valgte at købe det lille hus:

“Vi har købt et lille hus, som vi skal bo i midlertidigt, indtil vi skal flytte til Østrig. Det skal vi bruge sommeren på at renovere og sætte det til salg igen og håber, at vi kan tjene lidt penge til vores hotel. Det er jo en dyr fornøjelse at købe et hotel."

I interviewet blev hun også spurgt om, hvorfor familien har lyst til igen at kaste sig over så stort et projekt. Lene og Anders Beier renoverede nemlig også det hus, som de netop har solgt i Dragør.

“Det handler ikke så meget om lyst, det handler om, at vi skal have det til at gå op. Det er et spørgsmål om, hvad man gerne vil. Hvad er målsætningen? Det er at købe hotellet, så der skal genereres noget kapital. Der kommer ingen og betaler for os, så det er os selv der skal betale det hele,” forklarede Lene Beier i den forbindelse til mediet.

Anbefalet til dig