Lene Beier med personlig afsløring: “Slipper jeg frygten, så går det galt”

21/08/2020

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er især kendt for sin rolle som vært, i programmet 'Landmand søger kærlighed' som vises på TV 2. Foto: Lotta Lemche
Den smilende ‘Landmand søger kærlighed’- vært afslører, at der er en ting, som hun er rigtig bange for.

Mest læste i dag

Lene Beier er især kendt fra programmet ‘Landmand søger kærlighed’ hvor den udadvendte og sympatiske vært, følger landmændene og deres bejlere i rejsen mod den eneste ene. I et interview med Berlingske, fortæller hun nu om hendes store skræk - nemlig flyskræk. 

Hun fortæller at hun ikke kan lytte til fornuft, når det kommer til at flyve. 

“Jeg kan ikke lytte til fornuft. Det er som om ,jeg ikke tør give slip på frygten, for jeg er bange for, at hvis jeg giver slip, så sker det.” Fortæller hun til avisen.

Lene Beier fortæller også at hun godt ved, at fly ikke styrter ned hele tiden, men inderst inde, vil hendes krop ikke slippe frygten - for slipper hun, så går det galt.

Specielt én ting har forstærket hendes flyskræk. Da Lene blev mor, gik fødslen af hendes første søn ikke gnidningsfrit. Arthur satte sig fast i fødselskanalen og efterfølgende udviklede Lene en slags beskyttertrang, som betød at hun mistede evnen til at lytte til fornuft.

At høre om en flyulykke betyder at hun får det fysisk dårligt, og hun bliver nødt til at tjekke detaljerne - hvilket fly er der tale om og hvilken rute?

Hun har også bestemte flyselskaber hun ikke vil flyve med, eller bestemte destinationer hun ikke vil flyve til.

Nægtede at gå ombord

Flyskrækken har haft et så godt tag i hende, at hun engang nægtede at gå ombord på et fly i Sydney, fordi flyet så gammelt ud.

Også under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed - jorden rundt’, blev hun udfordret. Her måtte hun simpelthen ringe til sin chef og gå til bekendelse - hun kunne ikke flyve med et bestemt fly, for hun kunne ikke mellemlande i Afrika. 

“Det er jo mega pinligt som voksent menneske at skulle ringe til sin chef og sige, at jeg ikke kunne flyve med et bestemt fly,” siger hun.

 

Anbefalet til dig