Lene Beier: Nu gør hun det igen

09/11/2020

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er lige nu aktuel som vært i Landmand søger kærlighed. Foto: Anders Brohus/ TV 2
Sidst hun satte det i værk, blev hun bombarderet med henvendelser - og nu gør hun det igen.

Mest læste i dag

Da landet lukkede ned i foråret, tog Lene Beier initiativ til, at gøre en forskel hvor hun kunne. Dengang fortalte hun til BILLED-BLADET, hvor heldig hun følte sig, fordi hun selv var omgivet af sin familie, som hun kunne tale med. Hun tænkte også på, at det jo ikke er alle som er omgivet af andre, som de kan tale med. Derfor ville hun gerne hjælpe - og det viste sig at blive en kæmpe succes.

Hun annoncerede på sin Instagram, at hun gerne ville drikke telefonkaffe. Så hvis nogen havde lyst, så kunne de kontakte hende med navn og telefonnummer - så ville hun ringe til så mange hun kunne. Tv-værten blev blæst bagover af henvendelser, der var mange danskere, som gerne ville snakke med hende. Lene Beier understregede i forbindelse med tilbuddet at hun hverken var læge eller psykolog,  men at hun var glad for at snakke og gerne ville sludre over en kop kaffe - i hver sin ende af røret. 

Gentager succesen

Denne gang er det nemlig en mere specifik gruppe danskere som TV 2- værten henvender sig til. Hun inviterer nemlig nordjyder fra de syv nedlukkede kommuner, til en omgang telefonkaffe. Men sidder du med et ønske om, at komme på listen - så skal du slå til nu. 

"Der er stadig plads til 15 personer på min nye Nordjyske telefonkaffeliste," starter hun opslaget. 

Hun fortæller, at hvis man bor i en af de nedlukkede kommuner i Nordjylland, og synes man at hverdagen er ensom og Corona-træls - så kan sende hende en personlig besked med navn og telefonnummer. Så kan man i de kommende uger, drikke en kop telefonkaffe med hende. Hun sætter også denne gang streg under, at hun hverken er læge eller psykolog, men at hun er god til at snakke og elsker kaffe. Hun skriver desuden at tilbuddet er først til mølle.

Også denne gang er responsen massiv og ikke mindst positiv. Likes og kommentarer strømmer ind til opslaget, hvor følgere roser tv-værten for sit tilbud. Siden opslaget blev postet søndag aften, har næsten 8.000 liket det og der er kommet knap 300 kommetarer med rosende ord. 

"Du har et hjerte af guld. Tak for dig sødeste Lene." Skriver en følger.

"Jeg kan ikke finde på noget nyt. Er enig med alle de andre. Love you. Tænker på dig over den næste kaffe." Skriver en anden. 

Græder hver dag

Der er også roser fra en følger, som ikke er bosat i en af de nedlukkede kommuner, men som coronaen alligevel har ramt rigtig hårdt.

"Så flot af dig Lene. Har altid drømt om, at tale med dig. Desværre bor jeg ikke i en af de kommuner (som er nedlukkede, red.) men nogle af mine kære gør. Men håber jeg kan snakke med dig en anden dag, for har det virkelig træls med corona. Jeg græder hver dag. Der er plads til lidt grin indimellem men også meget trist imellem." Skriver en kvinde til opslaget.

Og selvom, at Lene denne gang har henvendt sig til nordjyderne - så er der ingen regler uden undtagelse. Lene skriver nemlig tilbage til kvinden, at hun skal sende en besked og så finder de en dag, hvor de kan snakke.

Flere følgere efterspørger om man skal bo i Nordjylland for, at drikke telefonkaffe med hende - hvortil hun svarer, at det skal man i denne omgang, for listen er allerede helt booket. Men hvem ved - måske gentager den smilende tv-vært succesen igen, en anden gang. 

 

Mest læste

Anbefalet til dig