Her bliver det afsløret: Så mange penge har Lene Beier tjent

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den populære tv-vært har øjensynligt tjent en formue.

Mest læste i dag

For lidt mere end en måned siden løftede Lene Beier sløret for, at hun og familien rykker teltpælene op inden længe.

I samme ombæring afslørede hun, hvad der er i pipelinen for hende selv og resten af familien:

"1. Maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden. Det bliver både med glæde og sorg, når vi giver nøglerne videre til den nye familie - og I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge", skrev Lene Beier på Instagram.

Med øjnene rettet mod en ny fremtid i Alperne, gør Lene Beier og hendes mand, Anders, klar til at vinke farvel til deres elskede bolig.

Parret, der blandt andet er kendt fra det populære tv-program "Beier bygger", hvor de delte deres omfattende renoveringsprojekt med hele Danmark, har nu solgt deres drømmehus for 12.050.000 kroner, hvilket er lidt under deres oprindelige ønske.

Det skriver SE og HØR.

Parret købte huset tilbage i 2016 for 4.200.000 kroner, hvilket betyder, at de - uden renoveringsomkostninger - har tjent 7.850.000.

Til trods for, at parret har solgt med en tilsyneladende god profit, så er det alligevel sørgmodigt for dem, at de nu skal tage afsked med huset i Dragør:

"I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge", skrev Lene Beier for en måned siden til sine følgere og fortsatte:

"Vi har nydt udsigten hver eneste dag, hygget med naboerne, mødt skønne nye venner i Søvang, badet og sejlet så meget vi kunne."

Salget af huset

Salgsprocessen har ikke været uden sine udfordringer.

Efter at have sat huset til salg i sommeren 2023 til en ønskepris på næsten 15 millioner kroner, oplevede de hurtigt, fandt de hurtigt ud af, at prisen skulle justeres.

Prisen blev justeret flere gange, før et salg endelig blev sikret. Selvom de måtte acceptere en lavere pris end forventet, er Beier-parret nu klar til at tage det næste skridt mod deres drøm.

Med salget af deres hjem i ryggen, begynder Lene og Anders nu på en ny rejse mod at realisere deres vision om et charmerende hotel i det østrigske landskab.

Anbefalet til dig