Lene Beier udskød sin fødselsdag: Fik akut-sms fra Stine lige inden middagen

14/10/20 07:09

Christian Granhøj Skouboe

Nu fortæller værten om en sms, der ankom lige midt i hendes fødselsdag. Foto: Lotta Lemche
En af deltagerne i Landmand søger Kærlighed havde behov for hjælp på værtens fødselsdag.

Dette års sæson af Landmand søger Kærlighed lakker langsomt mod enden. Sæsonen adskiller sig fra de tidligere på et væsentligt punkt. Det er første gang, at der har været en kvinde blandt de landmænd, der søger den helt store kærlighed. Seerne har dels kunne følge Stine hver tirsdag på TV2, men også den anden kvindelige landmand, Laura, der har søgt kærligheden hver lørdag på TV2 Play i miniudgaven af programmet, der hedder Den unge Landmand. 

I løbet af sæson var der dog et punkt, hvor Stine akut havde behov for værten Lene Beiers hjælp. Stine havde to bejlere, der gerne ville med hende på det weekendophold, der afslutter de potentielle kæresters ophold på gården. I Stines tilfælde hed de Niels og Benjamin. Hun nåede dog til et punkt, hvor hun måtte bede værten Lene Beier om hjælp. Seerne husker nok, at Stine sendte en sms til værten. Hun stod nemlig over for en beslutning, der ville få konsekvenser for programmet og havde behov for en hjælpende hånd fra Lene Beier. 

Klar til at spise stor middag

I programmerne er Lene Beier altid klar med et hurtigt kram eller en venlig opsang, hvis en af deltagerne i Landmand søger Kærlighed har behov for det. Det var dog hverken et kram eller opsang Stine var på udkig efter, da hun skrev til tv-værten. Hun ønskede istedet at sende Benjamin tidligere hjem, da hun havde fået følelser for Niels, som hun ikke kunne ignorere. 

Beskeden ankom som nævnt på Lene Beiers egen fødselsdag. Det lod tv-værten dog ikke slå sig ud, fortæller hun til Se & Hør.

"Familien og jeg havde planlagt, at vi skulle spise en stor middag. Men så får jeg en sms fra Stine og sagde til familien, at vi måtte udskyde middagen, fordi jeg var nødt til at køre til Aars," udtaler Lene Beier til Se & Hør. Hun tilføjer også, at hun synes det var en god beslutning Stine traf, da det er i alles interesse at være så ærlige som muligt i Landmand søger Kærlighed.