Lene Beier vender tilbage: Her kan du igen se hende på TV 2

Af: Lucas Andreas

|

14/06/2024

Nyheder
Blu/TV 2
Blu/TV 2
Hun kan snart ses på skærmen igen.

Mest læste i dag

Gennem årene har den evigt populære vært, Lene Beier, været vært i et hav af programmer.

Hun er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og programmerne ‘Beier bygger’ og ‘Beier bygger have’.

Nu vender hun atter tilbage på TV 2, men det er ikke i en af de førnævnte programmer.

Den populære TV 2-serie "Vi drukner i rod" er nemlig klar til at vende tilbage med en ny sæson.

Det skriver Billed Bladet.

Programmet, der har til formål at hjælpe danskere med at få styr på deres rodede hjem, er blevet en fast favorit blandt seerne. Den nye sæson byder på nye udfordringer og inspirerende øjeblikke, når Lene Beier og hendes dygtige team igen tager på tur for at bringe orden i kaos.

Den kommende tredje sæson har premiere den 4. juli klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Her følger seerne seks familier, der har brug for hjælp til at tackle deres overfyldte hjem.

Sammen med organiseringseksperten Marianne Gammelgaard og håndværkeren Dennis Nielsen, vil Lene Beier guide familierne gennem den ofte følelsesmæssige proces med at rydde op og smide ud.

Har tidligere udforsket problematiker

Programmet har tidligere vist, hvor svært det kan være for mange at skille sig af med ejendele, der har ophobet sig gennem årene.

Det kræver både mod og beslutsomhed at tage kampen op mod rodet, men heldigvis står programmets eksperter klar med råd og praktisk hjælp. "Vi drukner i rod" tilbyder ikke kun praktiske løsninger, men også følelsesmæssig støtte til de medvirkende.

Marianne Gammelgaard, der er kendt for sin passion for orden og organisering, vil igen dele ud af sine bedste tips til, hvordan man kan skabe mere plads og ro i hjemmet. Håndværkeren Dennis Nielsen bidrager med sin ekspertise i at optimere hjemmets indretning og funktionalitet.

Sammen med Lene Beier udgør de et stærkt team, der er klar til at hjælpe familierne med at transformere deres hjem og liv.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig