Lene Beier vender tilbage på skærmen: Særligt én medvirkende vækker opsigt

Af: Lucas Andreas

|

15/03/2024

Foto: Anders Brohus/TV2
Foto: Anders Brohus/TV2
Danskerne kan snart se den populære vært på skærmen igen.

Mest læste i dag

Gennem årene har den evigt populære vært, Lene Beier, været vært i et hav af programmer.

Hun er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og programmerne ‘Beier bygger’ og ‘Beier bygger have’.

I det populære datingshow "Landmand søger kærlighed" står Lene Beier endnu engang i spidsen som vært, når en ny sæson rulles ud på TV 2. Programmet, der har skabt flere succesfulde parforhold gennem årene, byder denne gang på en ganske særlig overraskelse for fansene.

Det skriver B.T.

En tidligere deltager, landmanden Svend, som tidligere har deltaget i programmets syvende sæson, gør nemlig comeback i sin søgen efter kærligheden.

Svend, der tidligere fandt kærligheden med den ukrainske landbrugsmedhjælper Maryna, er klar til endnu engang at åbne sit hjerte for kærlighedens muligheder. Parret, der en gang delte deres romantiske øjeblikke og fælles liv på en Instagram-profil, gik fra hinanden efter halvandet års forhold. Nu, som 45-årig, håber Svend at finde den sidste store kærlighed, der vil dele hans liv og arbejde med 150 køer på den vestjyske gård.

Men Svend er ikke den eneste landmand, som seerne kan se frem til at møde i den kommende sæson.

Programmet byder velkommen til en varieret gruppe af nye ansigter.

21-årige TikTokker og kalveansvarlige Bianca

26-årige gårdejer fra Holbæk, Jacob

53-årige hesteglade terapeut Helle

32-årige selvstændige svineavler Jonas

28-årige landbrugsskoleunderviser Serena

TV 2 er i fuld gang med at søge bejlere til de nye landmænd, så optagelserne til den 11. sæson kan begynde. Denne sæson af "Landmand søger kærlighed" forventes at blive sendt til sommer, hvor endnu en række romantiske eventyr vil folde sig ud på skærmen, til glæde for seerne derhjemme.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig