Lene er blevet hyldet for sit heltemod i SuperBrugsen: Én besked skiller sig ud

Nyheder
Genrefoto: Google Street View
Genrefoto: Google Street View
Lene er blevet rost til skyerne efter at have udvist stort mod i SuperBrugsen, da en bizar episode udspillede sig.

Lige nu læser andre også

Lene Christiansen befandt sig i en situation, der krævede hendes opmærksomhed, da hun for nylig befandt sig i kø ved kassen i SuperBrugsen i Nørresundby. 

Foran hende forsøgte tre personer på forskellige måder at forvirre den unge kvinde bag kassen, i et forsøg på at veksle 1000-kronesedler. 

Uden tøven trådte Lene Christiansen til og rådede den unge kassedame om at sige "nej" til de tre personer, hvilket hun gjorde, og de tre personer forlod butikken i hast.

Historien om Lenes reaktion har siden spredt sig på sociale medier, og hun har modtaget en overvældende mængde ros for sin tapperhed. 

Det skriver Nordjyske.

Formanden for brugsforeningen, Arne Nielsen, har til mediet udtrykt sin taknemmelighed over for Lenes ageren:

“Det var skønt, hun greb ind, for tænk hvis den stakkels nye ansatte først til fyraften opdagede, at kassen ikke stemte. Så ville hun have mistet troen på, at hun kunne finde ud af sit arbejde”, udtalte han.

Han siger yderligere, at butikken som tak har et par flasker vin klar til hende, når hun kigger forbi - og de er ikke fra tilbudskassen, tilføjer han.

Blandt de mange positive tilkendegivelser, der har rørt Lene Christiansen, er der en, der står særligt klart i hendes erindring. 

"Jeg har fået en besked fra en mor til en af de unge piger, som sad ved kassen. Hun takkede mig for at have hjulpet dem, og det er fantastisk at få sådan en besked." 

Du kan læse mere om hele situationen herunder.

Anbefalet til dig