'Levende Barbie-dukke' har brugt 450.000 på plastikoperationer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

28/11/22 14:32

Thea M. Andersen

Foto: Instagram
En kvinde har delt et billede af, hvordan hun så ud, inden hun brugte 450.000 kroner på plastikoperationer.

En kvinde, der har brugt i alt 450.000 kroner på en række plastikoperationer, har løftet sløret for, hvordan hun så ud, inden hun lagde sig under kniven. Det skriver Daily Star ifølge Dagens.dk.

Jessy Bunny, der tidligere hævdede, at hendes besættelse af at ligne en Barbie-dukke var hendes forældres skyld, plejede at se markant anderledes ud, end hun gør i dag.

På en række billeder, hun har delt på det sociale medie, kan man se, hvor stor en forandring, der er sket, efter hun har brugt en mindre formue på at få lavet plastikoperationer.

Derfor er det også noget, der står i stor kontrast til hendes nuværende 'Barbie'-look.

"Åh, Gud... Jeg kan ikke genkende mig selv på gamle billeder. Jeg har slet ingen bryster. Bare en ynkelig A-skål," lød det fra Jessy, som forsatte:

"Og jeg synes også, jeg ser meget trist ud, fordi jeg ikke kunne være den 'bimbo', jeg altid har ønsket at være."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jessy, der er fra Tyskland, men bor i Wien, betaler for sine mange indgreb og operationer ved at sælge billeder og videoer på platformen OnlyFans.

Til trods for, at hun blot er 20 år gammel, har hun allerede fået lavet to brystforstørrende operationer, en større bagdel, hageoperation, fedtsugning samt fillers i læber flere gange.

Og for nylig delte hun billeder på Instagram, der viser, hvordan hun har ændret sig fra 2018 til 2021.

"Sikke en fantastisk transformation," er der en person, der har kommenteret på billederne, mens en anden skrev: "Fantastisk rejse indtil videre."

"Kan ikke vente med at se, hvor opgraderet og pumpet du vil være i 2026," lød det fra en tredje.

Tidligere har hun også delt billeder af, hvordan hun så ud, da hun var yngre. På dette billede kan man se hende med mørkt hår, mens hun på billedet ved siden af viser sine nye læber og bryster.

"Kan ikke tro, at det er den samme person," er der en person, der har kommenteret på billedet.

De mange indgreb og operationer har naturligvis betydet, at hun slet ikke ligner sit gamle jeg. Hertil har det også givet hende et mere iøjnefaldende udseende, som kun er blevet mere iøjnefaldende med tiden.

"Når jeg går på gaden, stirrer alle på mig," siger hun og tilføjer:

"Jeg kan godt forstå det, da jeg ikke blot har de største bryster og den mest forbedrede krop i Wien. Jeg har også de største bryster i hele Østrig. Nogle kommer med grimme kommentarer, og andre vil gerne tage et billede. En sjov ting er, at mange kvinder på gaden elsker mit look, hvilket gør mig meget glad."