Lidl med eksklusivt tilbud: Sælger sko for 5.000 kroner

01/4/22 08:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Lidl har lanceret et tilbud, som de færreste danskere kan være med på.

Sidste år gik Lidl i den grad viralt, da de lancerede en kollektion af sneakers. De blå-røde-gule og hvide sneakers blev et kæmpe hit i den tyskejede forretning, der solgte skoene ganske billigt.

Nu melder Lidl dog ud, at de har flere sko på lager 'en såkaldt special'-edition, men du skal i den grad have den store pung op af lommen, hvis du skal have råd til dem.

Lidl kører nemlig med deres 'exclusive deal' til en pris på vilde 5.000 kroner.

"Breaking Lidl-news! Nåede du ikke at få et par Lidl-sneakers, da vi lancerede vores Lidl-collection sidste år? Eller var du én af de heldige og bare ikke kan få nok af dem? ​​Så skal du slå til nu! For i dag og KUN I DAG, har du muligheden for at købe et par Lidl-sneakers (limited edition) til en skarp og frisk pris af kun 5.000 kr." lyder det fra Lidl i et opslag på Facebook.

Se opslaget herunder:

Som den kvikke læser nok har opfanget, så er der tale om en aprilsnar fra Lidl.

Kommentarfeltet er fyldt med danskere, der har kommenteret med 'Aprilsnar' og Lidl hopper selv med på legen, hvor de sender underholdene GIF's til kunderne.

Her på Nyheder24.dk har vi heller ikke holdt os tilbage med aprilsnar. Herunder ser du tre artikler, kan du gætte hvilken af dem, der er en aprilsnar?