Lidl med stor nyhed: Vinder kæmpe pris

Af: Lucas Andreas

|

19/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lidl Dannmark har vundet prestigefyldt pris.

Mest læste i dag

Den store supermarkedskæde Lidl offentliggører i en pressemeddelelse, at Lidl Danmark har vundet en prestigefyldt pris.

Lidl Danmark har nemlig netop modtaget den prestigefyldte Top Employer-certificering for 2024 fra det anerkendte 'Top Employers Institute'. Dette markerer første gang, at Lidl er blevet tildelt denne anerkendelse i alle 31 lande, hvor virksomheden opererer med butikker. Udover dette har Lidl også opnået den syvende Top Employer Europe-certificering.

HR-Direktør i Lidl Danmark, Hauke Daene, udtrykker sin stolthed over anerkendelsen og understreger vigtigheden af et positivt arbejdsmiljø for medarbejderne. Han udtaler: "Jeg er stolt over, at Lidl er kåret som Top Employer i alle vores Lidl-lande i år. For Lidl er det meget vigtigt at tilbyde vores medarbejdere det bedste arbejdsmiljø for personligt ansvar, lige muligheder, teamwork og præstationer."

Certificeringen som Top Employer tildeles virksomheder, der prioriterer deres medarbejdere og tilbyder et fremragende arbejdsmiljø. Evalueringen omfatter mere end 250 spørgsmål om virksomhedernes HR-best practices, arbejdsprocesser og seks overordnede HR-dimensioner, såsom HR-strategi, arbejdsmiljø, talentrekruttering, uddannelse, trivsel, udvikling, kultur samt diversitet og inklusion.

For Lidl repræsenterer et attraktivt arbejdsmiljø muligheden for, at medarbejderne kontinuerligt kan udvikle sig og opretholde en balance mellem arbejds- og privatliv. David Plink, administrerende direktør for Top Employers Institute, fremhæver virksomheder som Lidl og deres dedikation til medarbejdernes trivsel i disse udfordrende tider. Han siger: "Disse arbejdsgivere har altid vist, at de bekymrer sig om deres medarbejderes udvikling og trivsel. På den måde beriger de arbejdsverdenen sammen."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig