Lidl med tilbud på produkt der redder din sommer: Koster kun 189 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock.com / Lidl
Foto: Shutterstock.com / Lidl
Lidl kommer dig i forkøbet, så du kan få en endnu bedre sommer.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at vi har haft en usædvanligt våd dag, men sommeren i Danmark ventes at blive ganske god i år, hvor temperaturen allerede nu har været til den høje side.

Det har betydet, at flere allerede er begyndt at smide dynerne, da det simpelthen bliver for varmt, og netop af den grund, kommer du til at sætte ekstra pris på Lidl i denne uge.

I dag har Lidl udsendt deres tilbudsavis der gælder for den kommende uge, og de er klar med hele fire produkter, der kan gøre det mere tåleligt for dig at komme gennem sommeren.

Herunder kan du se hvilke fire produkter, der er tale om.

Fire forskellige slags ventilatorer på tilbud

Foto: Lidl

Du har mulighed for at vælge mellem fire produkter, og priserne spænder mellem 149 kroner og op til 399 kroner.

Du kan købe en Mini bordventilator, en Mini ventilator, en Tårnventilator eller en Luftkøler med forstøvning.

Den lille bordventilator egner sig bedst til stuebordet eller kontoret, hvor du kan blive kølet lidt ned, mens du eksempelvis arbejder. Den har 3 hastighedstrin og så koster den altså kun 149 kroner.

Tårnventilatoren er en ganske kraftfuld en, og den vil formentlig være god til soveværelset. Denne har nemlig timer på op til 2 timer, så du kan sørge for, at den slukker automatisk, evt. efter du er faldet i søvn, eller hvis temperaturen er blevet tålelig.

Derudover har den 3 hastighedstrin, og den koster 189 kroner.

Luftkøleren med forstøvning kan både køle dit rum, men også hjælpe med lugtfugtning, hvis dette bliver et problem.

Den har 3 hastighedstrin, og så kan du vælge mellem 7 forskellige LED-farver. Dette hjælper næppe på temperaturen, men det skaber måske lidt ekstra stemning. Denne koster 249 kroner.

Den sidste ventilator er deres Silvercrest mini ventilator. Den minder om bordventilatoren, men den er større og mere kraftfuld. Den har op til 10 hastighedsindstillinger, og den er uden roterende blade.

Denne ventilator koster 399 kroner.

Er du typen der har svært ved at sove i et alt for varmt lokale, og har du en Lidl i nærheden, så er det bare med at smutte forbi.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig