Lidl-produkt nomineret til årets bedste morgenmadsprodukt

28/01/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er et af Lidls egne produkter nomineret i den fornemme kategori.

Mest læste i dag

Det anerkendte European Supermarket Magazine er igen i år vært for European Private Label Awards, som kårer de mest slagkraftige og innovative produkter, der er til salg hos de europæiske dagligvarekæder.

I år har et af Lidl Danmarks egne produkter, Figenmarmelade fra dagligvarekædens Deluxe-sortiment, fundet vej til nomineringslisten over årets bedste morgenmadsprodukter.

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse. 

Marmeladen produceres af Give Konfekture, hvor direktør Jacob Jensen er stolt over, at virksomhedens produkt i Lidl nu er i finalen ved den prestigefyldte, internationale detailpris.

”Vi er utrolige glade og stolte over nomineringen. Det betyder, at der bliver lagt mærke til vores produkter, og det er en stor anerkendelse af vores arbejde med at udvikle kvalitetsprodukter til dagligvarekæder som Lidl. Nu håber vi selvfølgelig, at vores marmelade går hele vejen og vinder prisen som det bedste morgenmadsprodukt,” siger Jacob Jensen, direktør hos Give Konfekture.

Give Konfekture har sammen med Lidl Danmark udviklet Deluxe Figenmarmelade, som er nomineret til prestigefyldt, international detailpris. Foto: Lidl 

Hos Lidl Danmark glæder indkøbsdirektør, Rasmus Pape, sig ligeledes over den fornemme nominering.

”Vi har stort fokus på at udvikle vores egne private label-produkter, og her er Figenmarmeladen fra Deluxe-sortimentet et godt eksempel. Deluxe-serien klarer sig supergodt i butikkerne, og vi har oplevet, at kunderne vælger en række af produkterne fra Deluxe til, når de handler i Lidl.”

Nyt eventyr i vente

Den familieejede virksomhed i Give blev grundlagt i 1989 og producerer i dag marmelade- og frugtblandinger til blandt andet detailmarkedet.

I 2018 indgik Give Konfekture et samarbejde med Lidl Danmark, og det har åbnet dørene til nogle helt nye eksportmarkeder.

”Vores samarbejde med Lidl Danmark har skabt adgang til nye markeder uden for landets grænser, hvor vores produkter nu skal testes af i flere Lidl-lande. Det giver os muligheder for at komme endnu længere ud med vores produkter i Europa. Vi er nu spændte på, hvad europæernes smagsløg mener om marmelade fra Give – og om nomineringen til European Private Label Awards kan skabe positiv interesse og være med til at åbne nogle nye døre,” siger Jacob Jensen.

Figenmarmelade er et blandt fire nominerede produkter til årets morgenmadsprodukt.

Vinderne af European Private Label Awards 2022 kåres i marts.

Hvad er Lidl Deluxe?

Deluxe er en luksuriøs kollektion af mad- og drikkevarer, som du finder eksklusivt i Lidl. Alt i vores Deluxe-sortiment er særligt udvalgt for dets kvalitet og håndværk. Under vores Deluxe-sortiment finder du både lækre oste, smagfuldt pålæg, søde desserter og meget mere.

Anbefalet til dig