LIGE NU: DMI med fantastisk nyt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Efter en periode med temmelig lave temperaturer, kan vi nu se frem til, at det snart vender.

Mest læste i dag

Vi har allerede oplevet en periode med tocifrede varmegrader i år - det kunne vi nemlig nyde i slutningen af februar. Her sneg temperaturen sig flere steder i landet op omkring 15 graders varme, men pludselig vendte det, og vi fik igen frostgrader og koldt vejr. 

Nu er der dog opløftende nyt fra DMI, der melder om, at der nu er op til to-cifrede varmegrader i sigte. 

Allerede i denne uge vil vi nemlig opleve, at temperaturen kommer til at stige, men det bliver ikke før, at vi lige har haft et lille dyk.

Lad os tage et nærmere kig på ugens vejr.

Op til 10 grader

I dag onsdag starter dagen med rimtåge, men ellers forventes en del sol. Der kan også komme perioder med skyer og sne-byger. Temperaturen vil ligge på mellem 3 og 8 grader, og der forventes ned til -4 grader i løbet af natten.

Torsdag får vi nogen eller en del sol, og det bliver mest tørt. Dog forventes der regn- eller snebyger på Bornholm. Temperaturen vil i dag ligge på mellem 3 og 7 grader, mens der ventes -4 grader i løbet af natten.

Fredag får vi sol nogle steder, men også snebyger rundt omkring landet. Temperaturen vil ligge på mellem 1-4 grader, og den falder til mellem -1 og -7 i løbet af natten.

Lørdag begynder det så at gå frem igen, og det bliver vendepunktet i forhold til at få varmere vejr. Selvom der vil være skyet og slud i løbet af dagen, så vil temperaturen ligge mellem 3 og 7 grader, og der vil ikke være minusgrader i løbet af natten.

Søndag stiger temperaturen yderligere, så vi kan få op til 10 graders varme, og helt op til 7 graders varme i løbet af natten.

Mandag bliver tørt med lidt eller nogen sol, og temperaturen vil ligge på de 5 til 10 grader.

Fra tirsdag og frem forventes tørt og lunt vejr. Så det tyder på, at det nu vil begynde at gå den rette vej mht. temperaturen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig